Kjørte fra alle!

KJØRTE SOM ET RÅSKINN: Stinius Viking Ødegård vant de to første NM-rundene. FOTO: J. Pettersen

KJØRTE SOM ET RÅSKINN: Stinius Viking Ødegård vant de to første NM-rundene. FOTO: J. Pettersen

Artikkelen er over 1 år gammel

VÅLER: Stinius Viking Ødegård fikk en knallstart på sesongen da han vant sesongens første og andre NM-runde i klasse Stockholm 600 på Vålerbanen.

DEL

Løpet ble kjørt under strålende forhold, og over 18 runder.

Stinius tok kommandoen direkte fra start foran Helge Spjeldnes (Yamaha) og Marcus Strøm Høston (Yamaha). Etter et par runder var Spjeldnes uheldig og krasjet.

LES OGSÅ: Bak kulissene i motorlarmen - heat for heat i heten!

Unggutten fra Fetsund økte tempoet og vant med til slutt med 6 sekunder til nummer to Høston.

Stinius tok også i dag starten direkte og kjørte til seg en luke på 6 sekunder tidlig i løpet som utgjorde NM-runde to dagen etter. Deretter kjørte han smart, og kontrollerte løpet og holdt denne luka til mål.

– To seire av to mulige denne helgen er vi meget stolte av, spesielt grunnet smertene i venstre håndledd som Stinius dessverre fortsatt sliter med. Men han er tøff, og biter tennene sammen og gjør sitt beste! Nå håper vi på hjelp fra en spansk lege, som normalt jobber med Moto GP-gutta, så får vi se hva som skjer videre, sier pappa Terje Ødegård.

Grunnet skaden må Team Ødegård stå over det spanske mesterskapet på Catalunya (Barcelona) denne helga.

LES OGSÅ: Barnas dag:Fikk kjøre både to- og firhjulinger

Neste løp nå, blir Rudskogen og ny NM runde 1.–3. juni.

– Tusen takk til våre mekanikere for kjempejobb! Jørgen Johnsen, Thomas Sirèn og Andreas Alm Stor takk også til Solør Motorcykkelklubb og alle frivillige som stiller opp! Det var et eget godt gjennomført arrangement, mener Terje Ødegård.

Artikkeltags