I løpet av senhøsten har Apotek1-kjeden vunnet tre priser:

Handelsprisen, Årets apotekerkjede og Årets butikkjede.

– Å vinne slike prestisjetunge priser som ikke bare er basert på vekst og lønnsomhet, men også omdømme, innovasjonsgrad og det at vi er et forbilde for andre kjedebedrifter, gjør oss veldig glade og ydmyke. For oss som jobber med mennesker og deres helse, noe som er svært viktig for mange av oss, er det essensielt at kundens behov står i sentrum, sier administrerende direktør for Apotek1, Øyvind Winther.

 

Også for de åtte trivelige damene i Apotek1 Bjørkelangen er det stas å få være med på et lag som har halt i land en trippel.

– Det er hyggelig å vite at vi har bidratt til disse prisene, og det er en fin inspirasjon for oss, sier daglig leder Consilda Regionald-Prasad til Indre Akershus Blad.

10.000 produkter

Et apotek er noe helt annet i dag enn for en fem-seks tiår siden. Den gang var det kun medisiner det var snakk om i vareutvalget, i et begrenset omfang.

I dag teller varesortimentet bortimot 10.000 forskjellige produkter hvorav rene legemidler kun utgjør en tredel.

Nettopp adm. direktør Øyvind Winthers presisering av at kunden må stå i sentrum er en rød tråd i filosofien hos de åtte du møter på Apotek1 på Bjørkelangen Torg.

Les også

Leserbrev: "Det er kanskje uklokt å komme med framtidstanker når man snart er 80 år"

 

– Veiledning, og det å ta seg tid til å bruke den tiden på kundene de ønsker, ser vi som veldig viktig, ikke minst i den floraen det i dag er av medisiner og apotekerartikler. Men så får vi også mange positive tilbakemeldinger, og det vanker både blomster og konfekt fra fornøyde kunder, noe vi setter stor pris på. Samtidig har vi det veldig trivelig sammen vi ansatte her, kan Cathrine Lund fortelle.

– Min filosofi er at dersom mine ansatte har det bra, vil de også ta godt vare på kundene, sier Consilda Regionald- Prasad.

Hun startet som farmasilærling her for fem og et halvt år siden, og i høst overtok hun som leder for apoteket.