Måtte kaste inn håndkleet etter første dag

Hans-Jøran Østreng og hans team fikk oppleve sin første EM-runde, men motortrøbbel satte en stopper for videre deltagelse. Foto: Trym Helbostad

Hans-Jøran Østreng og hans team fikk oppleve sin første EM-runde, men motortrøbbel satte en stopper for videre deltagelse. Foto: Trym Helbostad

Artikkelen er over 1 år gammel

Det ble med to kvalifiseringsrunder i EM-debuten for Hans-Jøran Østreng og hans team. Dermed måtte han kaste inn håndkleet etter den første dagen.

DEL

Til helgens EM-runde i rallycross hadde Østreng leid en Citröen DS3 supercar.

Bilen ble testkjørt både i Høljes og på Gardermoen i forkant, men under selve EM-runden i Stjørdal oppsto det problemer som gjør at Østreng ikke stiller til start i de to siste kvalifiseringsrundene søndag.

I stedet åpner teamet for en mulig deltagelse i Høljes 5.-7. juli, som er et av verdens største rallycross-arrangementer, med over 40.000 tilskuere.

I går kveld la Østreng motorsport ut følgende beskjed på sin facebook-side:

"Vi har i dag fått prøvd oss i EM-sirkuset med litt blanda følelser, har hatt tekniske utfordringer som har gjort at fokuset ikke har vært på rette plassen under kjøringa. Men vi har fortsatt hatt det moro og fått oppleve noe nytt og spennende!

Q1 og Q2 resulterte i 13. og 14. tid og som nummer 13 totalt så en semi kunne vært en faktum, men dessverre må vi kaste inn håndkle pga motortrøbbel! Vi håper på å kunne stille til start i Høljes hvis vi får alt på plass!

Trist at debuten skulle ende sann her, men sånn er motorsport! Tusen takk til alle som har stilt opp for at vi skal få til detta, vi håper på å komma sterkere tilbake!"

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken