Brødboksen.no legger ned driften

Brødboksen og daglig leder Arnulf Refsnes satset og opplevde stor vekst. Nå er gründereventyret over. (Skjermdump fra brodboksen.no)

Brødboksen og daglig leder Arnulf Refsnes satset og opplevde stor vekst. Nå er gründereventyret over. (Skjermdump fra brodboksen.no)

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Selskapet Brødboksen legger ned med umiddelbar virkning. Kundene får ikke matvarene sine tirsdag morgen.

DEL

(NETTAVISEN): Dessverre lærte vi at det er vanskelig å finne den riktige balansen mellom vekst, effektiv drift og lønnsomhet. Det er derfor med tungt hjerte at styret i Brødboksen har besluttet å avvikle selskapet umiddelbart, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Selskapet Brødboksen ble etablert for to år siden. Visjonen var å levere en tjeneste som var så god at alle ville bruke den. Selskapet forteller at de hadde leveranser til titusenvis av familier i flere byer.

Daglig leder og gründer Arnulf Refnes fortalte i desember i fjor om store operasjonelle problemer. Da var det klart at selskapet manglet penger til driften. Så sent som i september hentet de inn 35 millioner kroner i en rettet emisjon.

– Vi er veldig lei oss for at «hvetebrødsdagene» dessverre er over, skriver Brødboksen.no på sin nettside mandag. De opplyser at det ikke blir noen utlevering tirsdag morgen.

Arnulf Refsnes har bakgrunn som modell og værmann på TV Norge. I 2014 startet han selskapet som skulle levere melk og brød på norske dører. Selskapet hadde en kraftig omsetningsvekst, men inntektene fulgte ikke med. I 2016 hadde selskapet et negativt årsresultat på 23,4 millioner kroner.

– Det er cirka 200 ansatte som blir berørt med sine familier. Både ansatte, leverandørene og aksjonærer er jo taperne oppe i det hele, sier Refsnes til E24 mandag kveld.

Artikkeltags