Gå til sidens hovedinnhold

– Lover mye action, høy friksjon og svidd gummi

Da US Cars Aurskog-Høland, med Torgeir Lockertsen i spissen, foreslo et samarbeid, var ikke bygdekinoen vonde å be.

– Dette måtte vi bare si ja til, sier Anne Helen Eide Kongtorp, bookingansvarlig i bygdekinoen.

Lockertsen og Kongtorp var enige i at det ville være gøy å gjøre litt ut av visningen av «Børning 3», søndag 18. oktober.

Samarbeidet resulterer i at US Cars Aurskog-Høland vil holde – med all sannsynlighet – sitt siste treff før snøen faller. Lockertsen må innrømme at det siste halve året har vært noe trist.

– Vi pleier å møtes en del, men vi har bare fått til to treff i år. Vi holder «Cars & Coffee» før filmen starter i Kulturarenaen, og det tror jeg blir en kjærkommen luftetur for mange kjøretøy.

Kortreist underholdning

Kongtorp håper innbyggerne har lyst til å ta turen.

– Dette er kortreist underholdning. Vi har forsøkt å holde hjula i gang under pandemien. Det er viktig for oss å gi befolkningen et tilbud, uten at de må reise innover.

– Om noen der ute har lyst til å komme, men er usikker på grunn av restriksjonene – hva vil du si til dem?

– Å komme til Kulturarenaen vil være helt trygt. Vi følger FHIs retningslinjer for smittevern. Folk vil bli delt inn i kohorter med to seter mellom hver. Salen er stor og klimaanlegget er godt. Vi tar dette på aller høyeste alvor.

Dette kan jo være en mager erstatning for alle som ikke fikk reist i sommer, påpeker hun.

– Vi kan bli med fra Norge til Tyskland i filmen og se litt av verden! Vi lover mye action, høy friksjon og svidd gummi!

Annenhver søndag vises det film i bygdekinoen.

Kommentarer til denne saken