Kvinne i 70-årene fikk med seg 36 vinnere i Postkodelotteriet: – Jeg trodde det var noen som lurte meg

Artikkelen er over 1 år gammel

Vant 250.000 kroner.

DEL

37 personer fra Løken kunne juble over gevinster i Postkodelotteriet denne uken.

I Postkodelotteriet er det adressen du bor på som bestemmer om du vinner, og når én vinner, vinner ofte naboen og. Det fikk én hovedvinner og over 30 naboer på postnummer 1960 på Løken nylig oppleve.

Hovedvinneren i 70-årene trodde ikke sine egne ører da Postkodelotteriet ringte.

Pensjonisten som ønsker å være anonym vant 250.000 kroner.

– Jeg trodde det bare var noen som lurte meg og sjokket har ikke lagt seg helt ennå. Som minstepensjonist kommer dette selvfølgelig godt med, sier kvinnen, som forteller at hun allerede har tenkt å bytte ut litt møbler hjemme.

34 vinnere ble trukket ut på Løken og samtlige kan spe på snaue 3000 kroner på feriebudsjettet. To personer hadde kjøpt to lodd og kan da vente seg dobbelt gevinst.

– Gøy

Kjendisambassadørene Jorun Stiansen og Tom Stiansen er de som reiser rundt for å overraske heldige vinnere.

– Det er utrolig gøy å få dele ut premier rundt om i hele Norge, enten det er på telefon eller ved å faktisk besøke stedene. Denne gangen rakk vi dessverre ikke å komme innom Løken, men håper selvsagt at vi får mulighet til å gjøre det neste gang noen vinner der, forteller de to ambassadørene.

Det er ikke bare de som vinner som kan være glade, WWF Verdens naturfond og SOS Barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier.

Begge organisasjonene jubler over den gode starten og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. I Norge har lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnementer i lotteriet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken