Satser på loppemarked i strålende vær

Mange lopper: Her forberedes det store loppemarkedet i Lørenfallet førstkommende lørdag og søndag. Fra høyre Morten Pedersen, Trond Hegrenæs  Eva Aasgaard og Anne Britt Kisen, Foto: Privat

Mange lopper: Her forberedes det store loppemarkedet i Lørenfallet førstkommende lørdag og søndag. Fra høyre Morten Pedersen, Trond Hegrenæs Eva Aasgaard og Anne Britt Kisen, Foto: Privat

Artikkelen er over 3 år gammel

LØRENFALLET: Nok en gang inviterer Sørum skolemusikkorps til stort loppemarked i og ved Foreningshuset.

DEL

Førstkommende lørdag og søndag inviterer skolekorpset i Sørum til det tradisjonsrike loppemarkedet, som har vært avviklet i mellom 25 og 30 år.

– Dette er korpsets viktigste inntekstkilde i løpet av året, forteller Torill Dølerud Bekkestad til Indre Akershus Blad.

Gjennom loppemarkdet viser befolkningen i midtbygda i Sørum stor dugnadsånd – også de som ikke lenger har med barn i korpset.

Les også: Løper alt de kan for å komme til loppene

Sørum skolemusikkorps teller nå 13 barn, og alle som står bak loppemarkedet, både musikanter og andre, håper på stor og bred oppslutning rundt den tradisjonsrike loppemarkedet, som for øvrig også skal ha værgudene med på laget førstkommende helg.

Artikkeltags