Populært loppemarked sikrer penger til profesjonell opplæring

STOR STÅHEI OG STORMENDE JUBEL: Gøril Snekkerud Svardal viser Indre en av de mange videoene som de har publisert på facebook. Videoen «Tog for buss» er den som har blitt sett mest.

STOR STÅHEI OG STORMENDE JUBEL: Gøril Snekkerud Svardal viser Indre en av de mange videoene som de har publisert på facebook. Videoen «Tog for buss» er den som har blitt sett mest. Foto:

Av

Folk strømmet til skolemusikkens loppemarked.

DEL

Det gamle aldershjemmet i Blaker var rett og slett stappfullt av lopper og det er tydelig at de frivillige i skolemusikken har brukt mye tid og ressurser på å organisere vårens største loppemarked.

Det strømmet på med folk allerede ved åpningstid og det var tydelig at mange var fornøyd med årets tilbud.

Oser av entusiasme og energi

Gøril Snekkerud Svardal er prosjektleder for loppemarkedet og hun oser av entusiasme og energi for Blaker Skolemusikkorps.

PÅ KOMMODEJAKT: Marion Maanum er på jakt etter noen spesielle kommoder.

PÅ KOMMODEJAKT: Marion Maanum er på jakt etter noen spesielle kommoder. Foto:

– Vi er så heldige at vi får være dette bygget ett år til. Vi har i år, som før, utrolig stort utvalg av mange kvalitetslopper. Vi har også laget mange morsomme videoer som er lagt ut på Facebook. Den mest populære er videoen «tog for buss» og den burde du se, forteller Gøril Snekkerud Svardal til Indre.

70-årsjubilant

Blaker Skolemusikkorps fyller i år 70 år og er en bastion i Blaker.

17. mai feiringen på Blaker Skanse ville ikke vært det samme uten skolekorpset. Korpsleder Alexander Nygård er stolt av innsatsen til alle som bidrar til den ærverdige jubilanten.

– Vi har store utgifter i forbindelse med både profesjonelle instruktører, dirigent, uniformer og instrumenter. Vi har et godt driv i korpset nå og vi skal fortsette i 70 år til, sier Nygård til Indre.

Artikkeltags