Sangkveld med Samuelson

Jard og Carina Samuelsen kommer til Løken fredag, og har med seg sønnen Magnus.

Jard og Carina Samuelsen kommer til Løken fredag, og har med seg sønnen Magnus.

Husker du Samuelsons-brødrene fra Värmland? Fredag kommer yngstemann til Løken kirke.

DEL

Fredag blir det sangkveld i Løken kirke med Jard Samuelson, kona Carina og sønnen Magnus. Tema er «Från läsarsång till country».

Jard vil blant annet synge fra sin siste plate, med nye innspillinger av de mest populære sangene Samuelsons sang.

– Jeg vil at folk i alle aldre skal glede seg over en slik kveld. Selv om det er et alvor i det kristne budskapet, vil jeg vise at åndelig musikk kan være underholdende og at et besøk i kirken ikke trenger å være noe stivt og kjedelig, sier Jard Samuelson i en pressemelding.

Han betegner musikkstilen som «glad og svingende, uten at det trenger å være øredøvende for den saks skyld.»

– Vi Samuelsons har vært godt likt for vår folkelige stil og fengende musikk, og det vil jeg vil fortsette med. Litt «drag» trengs i kirken også, og derfor derfor havner trekkspillet på magen når jeg synger de gamle, åndelige visene.

Samuelsons var en av Sveriges mest kjente sanggrupper. I rundt 20 år reiste gruppen over hele Europa, turnerte i USA, ga ut rundt 30 plater og ble på en måte kirkens svar på ABBA.

Da eldste bror Rolf døde bare 41 år gammel, og en annen bror ble tvunget til å slutte på grunn av en leddsykdom, ble gruppen oppløst.

Imidlertid har den yngste broren Jard fortsatt med musikken, og har reist land og strand på konserter og sanggudstjenester de siste 30 årene. Lørdag

Artikkeltags