Spennende kamp om opprykk

Strømmen scoret og scoret mot Eidsvold Turn i forrige kamp.

Strømmen scoret og scoret mot Eidsvold Turn i forrige kamp. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det tetter seg til i lokalfotballen. Også i 1. divisjon for G19 blir det en spennende kamp om opprykk til interkrets mellom Lørenskog og Strømmen.

DEL

Lagene står begge på 45 poeng etter 18 spilte kamper. Alle de andre lagene er hektet av i kampen om opprykk til Interkrets neste sesong. Både Lørenskog og Strømmen kjører på med spillere som er med i seniortroppene, og dette blir en fantastisk kamp til siste blås i fløyta.

Storseier til Strømmen

Før helgens serierunde hadde Lørenskog 14 mål bedre målforskjell enn Strømmen. Den ble utlignet i helgen. Strømmen vant hele 15-1 over Eidsvold Turn. Og det burde ha blitt flere hadde ikke Eidsvold Turns keeper reddet flust med sjanser.

Tullete ny retningslinje

I sammendraget ser man også, flere ganger, hvor tullete den retningslinjen hvor forsvarende lag skal hente ballen etter scoring. Eidsvold Turns keeper klarte å få et par gule kort på Strømmen-spillere som hentet ballen i mål. Snakk om antifotball-retningslinje.

Film: Steinar Pedersen

Lagene har igjen to kamper. Lørenskog, som leder serien på flere scorede mål, har igjen Raumnes & Årnes og Skedsmo. Strømmen har et enklere, på papiret, program igjen ettersom de møter Fjellhamar og Gjelleråsen 2.

Som nevnt så rykker enten Lørenskog eller Strømmen opp. For neste år endrer man serieoppsettet for Interkrets også. De deler opp i to avdelinger - Interkrets A og Interkrets B. For årets Interkrets er de som kommer topp åtte som spiller i A. Lag 9 – 14 spillere i B neste sesong, pluss vinneren i de fire kretsenes 1. divisjon i Oslo, Akershus, Indre Østland og Østfold.

Ett lag rykker ned fra A til B i sesongen 2017. For Interkrets B blir det verre enn dagens OBOS-liga. Ett lag rykker opp, mens hele fire av ti lag rykker ned.

Opprykkskamp mellom Strømmen 2 og AHFK

I 2. divisjon har allerede Strømmen 2 og Aurskog-Høland vunnet hver sin avdeling. De spiller opprykkskamp etter at serien er ferdig. Hvis ikke Strømmen rykker opp til Interkrets kan ikke Strømmen 2 rykke opp til 1. divisjon. Vinner Strømmen 2 opprykkskampen rykker ikke AHFK automatisk opp, så da må de gjennom vanlig kvalik til 1. divisjon.

Artikkeltags