Gå til sidens hovedinnhold

Ryktebørs i lokalfotballen

Artikkelen er over 4 år gammel

De fleste lagene har nå trenere på plass. Avdelingsoppsettet for 3. divisjon er ferdig. Nå begynner moroa på alvor.

To nye trenere er klare for ny klubb. Trond Lien tar over Hauerseter etter Vegard Hokstad. Karl André Hovde tar over Kløfta.

Akkurat nå mangler Raumnes & Årnes trener blant lagene i 4. divisjon og opp. Arne Henrik Vestreng er klar for en ny sesong i Aurskog-Høland. Ronny Gresmo tar en ny sesong i AFSK, og det blir spennende å se spillerlogistikken der fremover. Ryktene sier at både Ayoub Blomberg og Moa Ali forlater AFSK.

Fine ønskelister

For AHFK har en god del spillere signert for neste sesong, og det ser ut til at de beholder lignende tropp som denne sesongen. Hans Petter Bergquist og Martin Mathisen står fortsatt høyt på ønskelista. Lasse Bergan Foss vurderer AHFK og et tilbud fra Fet som spillende hjelpetrener i Fet.

Fet har fått på plass Toni Fetahu fra Sørumsand, og sendt brev på en god del spillere i området rundt.

Årnes på spillerjakt

Raumnes & Årnes står uten trener, men henvendelser er sent til årets overraskelse i inne-KM, Hvam. Blåtrøyene er ute etter Nils Stubergh, Henning Torgnesskar og Henrik Paulsen. Martin Skolbekken har vært på trening hos R&Å, og det er sikkert ikke populært hos rivalen FUVO der Skolbekken spiller.

Fredrik Autio har fått en henvendelse fra Hvam. Blir spennende å følge de to klubbene der i vinter.

Raumnes & Årnes er også ute etter en keeper. Både de og Gjelleråsen har kontaktet Sørumsand om Kristian Lillebo. Han vurderer faktisk å legge hanskene på hylla på grunn av fokus på en trenerkarriere.

 

Sørumsand gir ikke opp jakten på Eirik Flesjå Olsen, men mye skal til før den gode midtbanespilleren forsvinner fra Oldenborg.

Ny klubb på Eriksen?

Anders Eriksen har vært innom mange klubber. Nå sies det at han er på vei tilbake til Fjellhamar.

To av storscorerne i 3. divisjon, Kim Brenna og Didrik Mostue, jaktes av klubber på høyere nivå. Ull/Kisa skal i følge ryktene nærme seg Brenna. Norske 2. divisjonsklubber er også ute etter en av de to. Swindon ønsker som kjent Mostue og Lars Jørgen Mork.

Både FUVO og Skedsmo ønsker Patrick Hansen til neste sesong. Årnes-spilleren hadde en god sesong i år, og har spilt 2. divisjon. Han bror, Mads Hansen, er ønsket av Fet.

Andreas Fjellstad var tilbake på trening i moderklubben Rælingen denne uken. Det vil være en fin forsterkning for Rælingen som nok ønsker å gå rett opp fra 5. divisjon. Ellers ikke noe nytt om Adrian Tjernsli - den mest jagede fotballspilleren i vinter.

Har du noen rykter eller klare overganger kan du kontakte meg på 45224573 eller lokalfotballen@online.no. Alt er konfidensielt - men det kan ikke være håpløse rykter!

 

Kommentarer til denne saken