- Å slå de skal jo i utgangspunktet ikke gå men med gode forberedelser, knallhard jobbing, backing fra tribunen og en middels dårlig Myhrermatte håper vi at vi skal kunne utligne forskjellene litt og gi de en god kamp, sier Halvorsen, og midtbanespilleren fortsetter: - De har jo ikke akkurat vært feilfrie i serieåpningen heller, så kanskje vi kan finne noen svakheter vi kan utnytte og gjøre det mer spennende enn man i utgangspunktet skulle tro.

Strømsgodet ligger på en 11. plass i Tippeligaen med en seier, en uavgjort og to tap. De slo Kongsberg 8-1 i første runde av NM.

Les også: Fire lag fra Romerike klare for 2. runde i NM.

Eidsvold Turn rykket ned fra 2. divisjon i fjor, men det er uansett mye positivitet rundt klubben i år. I serieåpningen mot Raufoss 2 ble det tre poeng. I cupens to første kvalifiserende runder har Turn slått ut Skårer og Skedsmo. I første runde mot HamKam holdt de 2. divisjonslaget til straffekonk. Der ble keeper Peter Rusina stor helt med to redninger. Turn gikk videre til ellevill jubel på Eidsvoldhallen kunstgress. Nå venter Strømsgodset.

- Det gleder vi oss veldig til. Vi har noen viktige seriekamper nå først, så blir cupen en kjempefin bonus. Det blir en kjemperamme rundt kampen med årets første kamp på Myhrer, mye tilskuere og første turn-kamp på TV2 noensinne. Bør bli moro for både spillere, støtteapparat og tilskuere det her, sier Halvorsen.

Først venter Gjøvik Lyn 2 borte mandag. Så det ventede toppoppgjøret i 3. divisjons avdeling 9, når Lillehammer kommer på besøk lørdag 23. april. To meget viktige kamper for Turn på fire dager.