Fotballfest i LSK-Hallen

Artikkelen er over 3 år gammel

I Inne-KM ble det en fartsfylt fredag i LSK-Hallen. 28 seniorlag, på forskjellig nivå, brakte sammen i gruppespillet, og Lørenskog ser ut som den store favoritten.

DEL

Med 27-2 i målforskjell feide Lørenskog all motstand av banen i gruppespillets tre kamper. Åkrene, Skedsmo 4 og Ytre Rælingen slapp inn mål i bøtter og spann mot blåtrøyene. Nå er Lørenskog allerede klare for kvartfinalen på søndag.

Gruppevinner i gruppe 1 og gruppe 2 er direkte kvalifisert til kvartfinalen. De andre 12 lagene må gjennom 1/8-delsfinale først.

KUN 29 kr ut året! Lokalavisen når det passer deg.

Skedsmo med feilskjær

I gruppe 2 kom det en stor overraskelse. Hvam vant meget overraskende 2-1 over Skedsmos førstelag. Det viser at ballen fortsatt er rund. Hvam vant gruppa og Skedsmo møter Eidsvold IF i første sluttspillsrunde.

Eidsvold vant gruppe 5 foran Blaker etter at de vant 3-2 i siste kamp mot nettopp Blaker. Selv med tap for Blaker «vant» de egentlig for beste plassering på grunn av Skedsmo. Blaker møter nå enklere motstand i Fet, som vant gruppe 7. Det er fortsatt ikke enkelt fordi Fet har imponert.

De feide over AFSK i gruppefinalen. Et AFSK-lag som har flere gode innespillere. Grønntrøyene møter Raumnes & Årnes i 1-8-delsfinalen.

Tjernsli og Rælingen imponerte

Rælingen suste gjennom sin avdeling, og de møter Gjelleråsen i sluttspillet. Strømmens unge førstelag vant den viktige kampen mot Gjelleråsen og ble dermed gruppevinner. På motsatt banehalvdel på søndag står Aurskog-Høland.

Et Skedsmo-lag som vant sin avdeling var Skedsmo 2. De vant 2-1 over AHFK i en jevn kamp og får da enklere motstand videre. Åkrene er neste motstander.

På søndag spilles altså sluttspillet. Det begynner kl. 14:00. Oppsettet er som følger:

AFSK – Raumnes & Årnes
Strømmen – Aurskog-Høland
Eidsvold IF – Skedsmo
Fet – Blaker
Rælingen – Gjelleråsen
Skedsmo 2 – Åkrene

Lørenskog 2 og Hvam er allerede klare for kvartfinale.

Kvartfinalene:

Lørenskog – AFSK/Årnes
Strømmen/AHFK – EIF/Skedsmo

Hvam – Fet/Blaker
Rælingen/Gjelleråsen – Skedsmo 2/Åkrene

Mest imponerende lag: Lørenskog

De imponerer med strålende teknikk og gode bevegelser, i tillegg går ballen raskt. De er et nivå over de andre lagene. Dessverre møtes Lørenskog og Skedsmo i en eventuell semifinale.

Mest imponerende spillere:

Her er det mange å velge i. Jeg så mange av kampene, men ble imponert av Adrian Tjernsli i Rælingen. Herlig frekk teknikk og et godt driv. Scoret turneringens vakreste, som jeg så, i kampen mot Raumnes & Årnes. Forbi to mann og en deilig lobb over keeper. Det er en nytelse å se på.

Lars Jørgen Mork. Ballen sitter limt til beina. Kan gå til begge sider. Veldig vanskelig å få tak i. Det samme gjelder Lars-Eirik Svardahl. Han er en virvelvind på topp for AHFK.

Flere av Lørenskogs spillere var på ett eller to nivå over motstanderne sine, men de har ikke møtt veldig gode lag ennå.

Artikkeltags