Gå til sidens hovedinnhold

Kampen om Romerike

Artikkelen er over 4 år gammel

Jeg har gått med en liten drøm i lang tid. Det å arrangere en kamp med kun breddefotball i fokus. Samle de beste og viktigste profilene. Nå kaster jeg meg rundt og arrangerer Kampen om Romerike i LSK-hallen.

Det vil bli en kamp med fokus på breddefotballen, og til ære for de som legger ned mye tid rundt omkring på Romerike.

Kampen er satt opp lørdag 5. november kl. 15:00 i LSK-hallen. Vi deler opp i Øvre Romerike og Nedre Romerike som møtes til en showkamp.

Alle spillerne som blir tatt ut i troppene blir avtalt med klubbene på forhånd. Alle klubbene er også veldig positive til tiltaket, og selvfølgelig er det fleste interessert i hvordan uttaket av troppene blir.

Vanskelig uttak

Uttaket av spillere blir gjort av en gruppe trenere og supportere som er valgt ut, og stallene på 18-20 mann kommer til å være 50-50 fordelt på 3.- og 4. divisjon-spillere. Et annen kriteriet vi har er at flest mulig spillere skal være lokale. Vi har også et klart ønske at alle klubber får med minst en spiller hver.


Her er hvordan lagene er inndelt:


Øvre Romerike: FUVO, Eidsvold Turn, Hauerseter*, Eidsvold IF, Kløfta, Gjerdrum, Nittedal, Raumnes & Årnes.


Nedre Romerike: Skjetten, Skedsmo, Aurskog-Høland, Gjelleråsen, Rælingen, Blaker, Rømskog/Setskog, Skårer, Fet.

*Hauerseter er på fotballtur til Amsterdam denne lørdagen.

Mye skal på plass

Det er mye å huske på til en slik kamp. Fotballforsikring er på plass. Bane er på plass. Drakter blir ordnet via Comet Sport. En stor takk til Kenneth Nysæther som blir med på moroa. Premier også fra Comet Sport. Kiosk blir det.

Speaker må på plass. Noen som har lyst, eller tips? Jeg har noen navn på blokka så forespørslene kommer snart. Dommere må på plass.

Så får vi ta de utfordringene som kommer. Markedsføringen blir gjort stort sett via nett og papiravis i en god miks, og har et mål om å treffe mange mennesker. Jeg håper også at klubbene og spillerne kan være med på dele informasjon slik at det når mest mulig ut.

Det at et par av klubbene har hjulpet meg med å skaffe samarbeidspartnere er fantastisk. En stor takk til Gjelleråsen og Nittedal. Naboer og rivaler, men et stort hjerte for lokalfotballen.

Blir det over 300 tilskuere gir jeg bort 5000,- til en junioravdeling som har bemerket seg på en god måte i år. Det er bare å komme med forslag med lag som du syns fortjener en slik oppmerksomhet.

Det er blitt opprettet en arrangement på Facebook. Her kommer det mye oppdatert informasjon.

Kommentarer til denne saken