- Det blir jevnt og hett

KLAR FOR LOKALOPPGJØR: Kenneth Wauer og AFSK tar imot Sørumsand på Aurskog kunstgress i morgen. Foto: Bjørn Ivar Bergerud

KLAR FOR LOKALOPPGJØR: Kenneth Wauer og AFSK tar imot Sørumsand på Aurskog kunstgress i morgen. Foto: Bjørn Ivar Bergerud Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

AURSMOEN: I morgen braker topplagene Aurskog-Finstadbru SK og Sørumsand IF sammen i det som bør bli en jevn og het affære på Aurskog kunstgress.

DEL

- Det er spådd varmt vær, og vi har en toppdommertrio som dømmer. Kom og spis en solskinnsbolle i kafeen og opplev et spennende lokal- og toppoppgjør under Breddefotballens helg, sier AFSK-trener Ronny Gresmo.

Den grønne treneren mangler tre i førsteelleveren til morgendagens kamp. Som kjent er Ayoub Blomberg ute med karantene, og Mohammed Ali er også ute på grunn av karantene, mens Ola Lødrup Fossum er ute med skade.

- Det betyr at vi må legge opp en litt annen taktikk. En spiller som Mohammed er en potensiell matchvinner, men vi har andre som kan avgjøre kampen. Stallen er bred, mener Gresmo.

Det er rekordjevnt i toppen av 5. divisjon. AFSK, Sørumsand og Fjellhamar har alle 24 poeng hver, og Flisbyen på 4. plass har 21 poeng. Kvartetten ligger milevis foran resten av lagene på tabellen.

- Det er irriterende jevnt i toppen. SIF har et par nøkkelspillere i kjappe Saeid Rahim på topp, og Kim Schøne, som er en tøff duellspiller. Jeg har sett laget i aksjon, så vi stiller forberedte. Jeg vet hvordan vi skal slå SIF, men det forteller jeg ikke i avisen, sier Gresmo, med glimtet i øyet.

SIFs spillende trener Kim Schøne gleder seg til lokaloppgjøret.

- AFSK-SIF er et klassisk lokaloppgjør. Vi går bestandig for seier, men det er ekstra stas å slå de grønne, mener hardhausen.

Han mener innbyrdesoppgjørene blant de fire topplagene kan karakteriseres som sekspoengerskamper.

- Det laget som klarer å ta flest poeng i disse oppgjørene, sitter med ekstra gode kort på hånda når oppgjørets time kommer ved sesongslutt, mener Schøne.

- Dere hadde en ambisjon om topp-5 før sesongstart. Nå ligger dere på tredjeplass, à poeng med lederlaget. Er målsetningen justert?

- Nei, vi har hatt en god start på årets sesong, men ser fortsatt på oss sjøl som en outsider. Jeg så AFSK i andreomgangen mot Flisbyen, så vi vet hva vi går til. Det blir en jevn kamp, tror Schøne.

Artikkeltags