Gå til sidens hovedinnhold

Svardahl-show mot Sander

Artikkelen er over 5 år gammel

Lars-Eirik Svardahl og Aurskog-Høland har fått en strålende start på sesongen. Mot Sander smalt Svardahl inn tre scoringer i 5-3-seieren

Aurskog-Høland FKs trener Arne Henrik Vestreng sa det tydelig før kampen. Dette er en kamp han og laget gruet seg til. Det tok 12 minutter å slutte med gruingen. Da hadde Henrik Studsrud, som kom inn i startelleveren for en syk Steffen Krogstad, banket inn en scoring og Lars-Eirik Svardahl scoret to.

Aurskog-Høland roer da litt ned og Sander kommer inn i kampen. Sander reduserer, men Martin Vestreng setter inn 4-1 til hvittrøyene like etter. Det er stillingen til pause. Den andre omgangen blir en god del rot, men AHFK produserer bra med sjanser. Sander reduserer til 2-4, men Svardahl svarer kjapt og det er 5-2 til bortelaget. Sander får en redusering til før kampen ebber ut.

- Vi går ut i bra tempo og får 3-0 etter 12 min. Da senker vi oss og Sander kommer litt med. Reiser oss og svarer med en gang på begge reduseringene, sier Svardahl til Lokalfotballen.

Scoringene til Svardahl slik han ser det:

- Blir spilt gjennom av Fjellheim på 2-0, drar meg forbi ene stopperen og setter ballen mellom beina på keeper. 3-0 blir jeg spilt gjennom av Kopperud, vipper med meg ballen, prøver å chippe, keeperen får en liten hånd, men settern på 2. forsøk. 5-2 spiller Vestreng meg gjennom, løper fra begge stopperne og chippern over keeperen på første touch, sier Svardahl.

- Lars-Eirik er i form. Han betyr mye for oss i en slik kamp, sier trener Vestreng, som så at gutta hans hadde LSK.kampen i beina: - LSK-kampen satt godt i beina til noen av gutta. Den kostet veldig mye, så alt var ikke bra i dag. Nå skal vi ha noen gode treninger før neste kamp, avslutter Vestreng.

Hauerseter med tre poeng

Hauerseter reiste oppover til Gol for å møte Hallingdal med kun 15 spillere. Elleveren var sterk nok, men innbytterne var juniorer og Eirik Soltvedt. Var det reisesyken som slo inn tro? Godeste Soltvedt ga Lokalfotballen mye informasjon underveis, og det takker vi for. Tilbakemeldingene sa at det var mange sjanser for begge lag, men scoringene kom like før slutt. Bortelaget satte inn 1-0 ved spillende trenere Vegard Knudsen etter godt forarbeid av Willy Zamble. Den gode spissen Zamble åpnet også sin scoringskonto i serien med sin 2-0-scoring like før slutt.

Andre resultater:

Valdres - Jevnaker 2-0

Flisa - Årdal 1-0

Kommentarer til denne saken