Protest er varslet etter kvalikkamp

Det var en knokkelkamp mellom Åkrene og Gjerdrum 2. Nå er det varslet protest.

Det var en knokkelkamp mellom Åkrene og Gjerdrum 2. Nå er det varslet protest. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I kvalikkampen om en plass i 5. divisjon mellom Åkrene og Gjerdrum 2 er det blitt varslet protest i kampen som Gjerdrum 2 vant 3-1.

DEL

Åkrene har krysset av for at de varsler protest mot Gjerdrum 2 fordi de har brukt en som er ikke spilleberettiget. Dommer og dommerobservatør bekrefter at Åkrene hadde krysset av på kamprapporten.

- Vi har krysset av i tilfelle andrelagene rører. Vi må gå gjennom og ta en sjekk, sier Patrick Ween i Åkrene.

Nå har Åkrene 24 timer på seg til å legge inn protest.

Kampreglementet sier at spillere i lavere divisjon kan ha med spillere, som har spilt på høyere nivå, i minst 1/3 av kampene på 2. laget. Gjerdrum 2 har spilt 22 kamper og dermed må man ha spilt minst åtte kamper.

- Vi i Gjerdrum følger alltid fair play, og vi har ikke hatt med noen spillere som er ikke-spilleberettiget. Vi har sjekket opp og alt er innenfor reglene, sier Gjerdrums trener Ola Jørstad.

I selve kampen tok Gjerdrum 2 ledelsen 1-0 etter en suser av Aleksander Bergedalen. Åkrene reduserte ved Frode Marki før pause. Gultrøyene tok ledelsen etter en heading av Jonas Belstad.

Kristian Hexeberg fikk to store sjanser til å utligne. Først skyter han utenfor hele alene på bakerste stolpen, deretter brenner han et straffespark. Minuttet etter klinker Thomas Lund inn et herlig frispark bak Bjørnar Sollie i Åkrenes mål. Dermed ble det 3-1 til Gjerdrum, men nå må vi se an en eventuell protest fra Åkrene.

Thomas Lund takler Kristian Hexeberg.

Thomas Lund takler Kristian Hexeberg. Foto:

Artikkeltags