Knokkelkamp på Åkrene Arena

Ivar Ransberg er omringet av Åkrenes spillere.

Ivar Ransberg er omringet av Åkrenes spillere. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Åkrene Arena badet i sol, men det ble ingen fintspillende kamp på gresset mellom Åkrene og Aurskog-Høland 2.

DEL

Jeg kan avsløre det med en gang. Det ble 0-0 i knokkelkampen på Åkrene. En humpete gressmatte, og for mye fokus på dommeren, ga lite finspill. Allerede tidlig i første omgang skjønte man hvor dette bar. Mottakene var hardere enn skuddene, og de få skuddene som kom gikk bak mål.

Åkrene skapte en fin sjanse etter en corner, men bortelaget fikk ballen ut. Så får AHFKs Ivar Ransberg en mulighet etter en corner. Han dytter ballen utenfor med en mann hengende over seg.

Så er det pause. Det var faktisk så lite som skjedde. Mest fokus hadde hjemmelaget på dommeren. De kjeftet i hver eneste situasjon. Jeg forstår et par av situasjonene, men man kan ikke holde på slik i 90 minutter. Hvor er fokuset da? Det kan ikke være gøy å hele tiden drive med det.

I den 2. omgangen får vi heldigvis litt action – på godt og vondt. Gode Tony Baybutt løper seg fri et ganger. Den ene avslutter han i stanga, mens den andre vinker dommeren av for offside. Hele Åkrene skriker av full hals at det er feil. Like etter får de en ny sjanse, men AHFKs sisteskanse Ahmed Jouini gjør en strålende redning.

To røde kort

André Schelander kom inn i 2. omgang. På kort tid feller hans Mads Sæther to ganger. Det blir to gule kort og dermed rødt kort. I den siste duellen kom Jonas Grahn seint inn i Schelander etter at han taklet Sæther. Dommer velger å dra opp direkte rødt kort. Det er ikke Grahn enig i og protester veldig på den avgjørelsen. Uansett, ut med de to spillerne.

Bård Kolstad i duell med Åkrenes keeper Pål Solhaugen.

Bård Kolstad i duell med Åkrenes keeper Pål Solhaugen. Foto:

Det er fint lite som skjer etter dette, og dommeren blåser av kampen. Ser man på sjansestatistikken burde Åkrene vunnet denne kampen. Åkrene tar sitt fjerde poeng, og bortelaget har nå sju poeng.

Nå er det bare å lage middag til jentene, så er det Gjelleråsen - Rømskog/Setskog. Sees vi på kamp?

Artikkeltags