Thøger senket Kløfta

Artikkelen er over 2 år gammel

Raumnes & Årnes’ unge midtstopper Sebastian Thøger senket Kløfta, og nå har R&Å sikret plassen i 4. divisjon.

DEL

I en kald og regnete høstkveld fikk man ikke oppleve en go’kamp på Årnes. Begge lagene stod med 38 poeng foran kampen, og det laget som vant sikret plassen.

Utespiller i mål

Hjemmelaget manglet den meget gode offensive trioen Nicholas Sramek, Mads Hansen og Sondre Fagerli, og i mål stod utespiller Joachim Foureaux. Likevel var hjemmelaget klart best mot Kløfta, og best på banen var keeper Foureaux.

Først reddet han et straffespark fra Eivind Damstuen i første omgang. Deretter reddet han en en mot en-situasjon med 4. divisjons toppscorer Adam Olsen.

Den store helten

Den største helten var derimot Sebastian Thøger. Den unge høyreiste midtstopperen sendte Årnes opp i 1-0 i førsteomgangen. 2-0 headet han vakkert i mål midtveis i andreomgangen.

Nå har Årnes sikret plassen med sine 41 poeng. Kløfta står på 38 poeng og det skal mye til for at de ikke holder plassen. I verste fall blir det kvalifisering for sebra-stripene. Vinner Rælingen og Skedsmo 2 mandag blir det spennende i og med at Kløfta møter Skedsmo 2 i siste serierunde.

Artikkeltags