Frispark-perle ga tre poeng

Artikkelen er over 3 år gammel

Patrick Hansens fantastiske frispark ga 1-0-seier for Raumnes & Årnes mot Kløfta.

DEL

Det var en jevn og til tider dårlig fotballkamp på Bakkedalen kunstgress på Kløfta. Heldigvis fikk man valuta for inngangspengene da Patrick Hansen la ned ballen på cirka 25 meter foran Fredrik Hauffen i Kløftas mål. Midtbanespilleren tok sats, og ballen smalt klistra oppe i krysset.

Les også: Direkteoppdateringene fra kampen.

Hansen og bortelaget tok helt av etter scoringen, noe som er forståelig. Både spillere og benk fikk kos og klem fra den lykkelige målscoreren.

Rognerud tok seg av Olsen

Resten av kampen ble et antiklimaks etter scoringen. Kløfta trillet mye ball, men var lite gjennombruddshissige. Raumnes & Årnes var flinke til å ligge kompakt, og senket forsvaret fint når ballene ble slått mot bakrommet. 4. divisjons toppscorer Adam Olsen fikk en tung jobb – bakromsspiss som han er. I tillegg var unge Robin Rognerud helt suveren som høyreback. Han plukket Olsen ut av kampen.

Kløfta klarte aldri å løse bortelagets gode defensiv. De gikk seg fast, og Årnes kjørte kontringer. Spesielt Nicklas Sramek la ned en skikkelig jobb på topp. Spissen plaget ellers så gode Eivind Damstuen i hele kampen. Damstuen er god til å sette i gang angrep, men i dag fikk han ikke tid på grunn av Sramek.

Dommer tok en alvorsprat

På overtid burde Raumnes & Årnes punktert kampen. Både Fredrik Autio og Tor Martin Heglum hadde hver sin store sjanse.

Dommer Fred Antonsen hadde også en stri tørn i kampen. Det ble tidvis ampert, og han måtte tilkalle seg kapteinene for et alvorsord. Han klarte seg godt i denne kampen. Seks minutter på overtid blåste han av, og Raumnes & Årnes tok tre viktige poeng.

Les også : FUVO med to-sifret.

I Marikollen overrasket Eidsvold med å vinne 4-2 over Rælingen. Fredrik Kristiansen scoret tre mål og spissmakker Magnus Iversen satte inn en for EIF.

Artikkeltags