Tjernsli tilbake fra sykehuset

Artikkelen er over 2 år gammel

I kampen mot Eidsvold Turn 2 ble Rælingens Adrian Tjernsli stygt taklet og sendt på sykehus. Midtbanespilleren er nå tilbake fra sykehus.

DEL

I 3. divisjon rår kynismen. I årets 4. divisjon er det ambulanse som er stikkordet. Tidligere i år ble Rolf Hushagen og en dommerobservatør hentet av hver sin ambulanse på Kløfta. Nå var de Tjernsli sin tur, etter en takling.

- Jeg fikk ballen fra venstre og tok en skuddfinte mot mål. Ble tunnel på forsvarsspilleren som kom i stor fart. Han fullfører taklingen mens jeg har høyrefoten fast i bakken. Jeg får en kraftig vridning og en rar følelse da det virker med en gang at foten bare henger på, forklarer Tjernsli til Lokalfotballen.

Turen skulle gått med ambulansen, men den kom aldri på grunn av en annen ulykke. Turen gikk først til Eidsvold Legevakt før det ble bestemt at han måtte til AHUS. Der ble det tatt røntgen.

-Det ble heldigvis ikke konstatert brudd. Jeg vet ikke hva som er galt annet at det da ikke er brudd. Hevelsen må ned før det blir en tur fysioterapaut.

Hvor lenge er du ute?

- Vet ikke hvor lenge jeg er ute. Jeg krysser fingrene for så raskt som mulig. Det går bra med meg, men jeg synes det er kjipt med tanke på laget at jeg ikke får stilt opp fremover. Det er nok det jeg tenker mest på, avslutter Tjernsli.

Rælingen hadde trengt Tjernsli om dagen. Blåtrøyene har en veldig tung periode. I sommer lå de i toppen, men med kun en seier på de siste 13 kampene er det nå bunnstriden som gjelder. Og det er stor fare for nedrykk til 5. divisjon hvis den elendige formen varer.

Oppdatert: Adrian Tjernsli har fått beskjed at han er ute i cirka seks uker, og han mister dermed resten av sesongen.

Artikkeltags