Game, set og match for Rælingen?

Artikkelen er over 2 år gammel

I bortekampen mot formlaget Eidsvold skulle Rælingen jobbe til seg tre poeng. Det gikk helt galt og Rælingen røyk med tennissifre.

DEL

Det var ikke den mest enkle oppgaven Rælingen hadde. Eidsvold er det store formlaget med sju seire på åtte kamper, og de har klatret opp på 3. plass i 4. divisjon. Rælingen har sagt at kun seks poeng er noe som betyr noe. De første tre må de se langt etter, fordi Rælingen ble sendt hjem som, kanskje ikke slakt men ikke langt unna.

Uheldige Rælingen

Allerede etter seks minutter satte Eidsvold ballen bak Atle Wilhelmsen i Rælingens mål. Espen Berg Ottesen avanserte og dro til fra 25 meter. Ballen traff en Rælingen-spiller og keeper Wilhelmsen rakk ikke fram. Verst mulig start for Rælingen.

Fem minutter senere ble et håp tent for blåtrøyene. Christoffer Berg  avslutt klinisk nede til høyre for Glenn Wilsgård. Rælingens jubel stilnet eksakt ett minutt senere. En av banens dominerende EIF-spiller, Espen Berg Ottesen, serverte Espen Fjeld på et sølvfat. Spissen tok med ballen på straffemerket og plasserte ballen nede i hjørnet. Espen er et fint navn.

Tabbe av keeper

Like etter har Rælingen marginene mot seg igjen. Ballen triller like utenfor streken, men ingen fra bortelaget klarer å komme på ballen. Like etter skyter Christoffer Berg i nettveggen. Rælingen var på vei inn i kampen igjen, men så kom tabben som egentlig ødela hele kvelden for bortelaget.

Keeper Atle Wilhelmsen løp ut utenfor seksten for å klarere ballen bort. Han bommet totalt, og Magnus Iversen kunne trille ballen i åpent mål. Der og da gikk lufta ut av Rælingen.

Halberg i draget

I andre omgang rullet målene inn. Best av alle var høyrekant Stian Halberg. Det var åpen motorvei for den raske og driblegode vingen. Gang på gang serverte han spissene.

Først spilte han gjennom Berg Ottesen. På vei ut av feltet var det kontakt med en Rælingen-spiller og dommer blåste straffe. Jeg var to meter fra situasjonen og det der var ikke straffespark. Nok en gang var marginene mot et bunnlag og for et topplag.

Kaptein Magnus Iversen steppet opp og trillet ballen i hjørnet. Det var spissens 17 mål denne sesongen.

Halberg var ikke ferdig. Han spilte fri innbytter Fredrik Kristiansen. Wilhelmsen reddet, men Halberg smalt inn returen til 5-1. Like før full tid spilte Eidsvold ut Rælingen etter alle kunstens regler. Halberg fikk ballen til slutt på høyre, og hans perfekte innlegg kunne Kristiansen løpe i mål. Kristiansen har nå 19 scoringer i 4. divisjon.

6 Kløfta 25 38
7 Eidsvold TF 2 25 38
8 Fet 25 37
9 Skedsmo 2 25 36
10 Rælingen 25 34
11 Rømskog 25 34

Siste serierunde:

Nittedal – Rømskog/Setskog
Kløfta – Skedsmo 2
Fet – Raumnes & Årnes
Eidsvold Turn 2 – FUVO 2
Rælingen - Gjelleråsen

Artikkeltags