Stygg skade for Hushagen

Rolf Hushagen fikk en lei smell og ligger nå på AHUS.

Rolf Hushagen fikk en lei smell og ligger nå på AHUS. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Lokalfotballen på Romerike opplevde en lei episode i oppgjøret mellom Kløfta og Gjerdrum onsdag. Bortelagets spiss Rolf Hushagen ble sendt til Akershus Universitetssykehus etter en stygg skade.

DEL

Like før slutt fikk Hushagen en takling og han smalt i bakken. Han ble liggende lenge, fordi de tok lang tid å få på plass en ambulanse. Undersøkelser viser at Hushagen har to bristet ribbein, ett brekt ribbein, klem på nerve i ryggen, bristet eller forstuet bekkenet og hofta. Han hadde ikke følelse fra hofta og ned da ambulansen kom. Nå ligger han på AHUS, og venter på videre undersøkelser.

- Rolf lå rett ut på magen en time før ambulansen kom. Vi fikk tak i samboeren hans også, og det var ikke noe pent syn for henne da hun kom, sier Gjerdrums trener Ola Jørstad, som fikk en veldig lang kveld på Gjerdrum.

Gjerdrum takker Kløfta

- Vi har løpende kontakt med Rolf, og vi krysser fingrene for at alt skal gå bra. Dette var et uhell i kampens hete. Vi har også kontakt med Kløfta sin spiller fordi han er veldig lei seg for det som skjedde med Rolf. Jeg forstår han, men dette var et uhell og ingen i Gjerdrum bebreider han, sier Jørstad, som ønsker å takke Kløfta: - Vi i Gjerdrum takker Kløfta for all hjelp vi fikk underveis i går kveld. Det setter vi veldig stor pris på.

Nå venter nye undersøkelser for Hushagen, og så krysser alle i lokalfotballen fingrene for at den sympatiske unggutten blir helt bra igjen.

- Det er slikt som skjer i fotball, og at jeg gleder meg til returoppgjøret hvor vi skal slå tilbake og vinne mot Kløfta, sier Rolf Hushagen fra sykesengen på AHUS.

Kampen vant Kløfta 3-0 etter to scoringer av Kushtrim Bujupi og en av Adam Olsen.

På Skedsmo vant Fet, uten Christoffer Blix, over Skedsmo 2 1-0 etter scoring av Espen Søgård.

PS! Det var to ambulanser på Bakkedalen kunstgress i går. Like etter Hushagens smell fikk også en dommerveileder kneet ut av ledd, og måtte dermed hentes av en ambulanse.

Artikkeltags