Mork klar for Skedsmo

Nå kan Skedsmo juble. Lars Jørgen Mork er tilbake hos hvittrøyene.

Nå kan Skedsmo juble. Lars Jørgen Mork er tilbake hos hvittrøyene. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Lars Jørgen Mork er klar for 3. divisjonsklubben Skedsmo. Det er en stor signering i lokalfotballen.

DEL

Den offensive spilleren kommer dermed tilbake til moderklubben Skedsmo igjen. Mork spilte barne- og ungdomsfotball, pluss to sesonger på senior hos Skedsmo før han flyttet til Ull/Kisa. Der gikk han fort inn i førstelaget. Han spilte 78 kamper og scoret sju mål. De fleste kampene var i Adecco (1.divisjon). Han har vært i Egersunds i 1,5 år, før han nå kommer hjem.

- Jeg valgte Skedsmo fordi det føltes trygt nå og komme tilbake i første omgang 3 måned nå med kompiser og trygge omgivelser, sier Mork til Lokalfotballen.

Skal få tilbake selvtilliten

Mork har hatt en litt tung tid i Egersunds, og ryktene har gått en stund at han skal tilbake til Romerike. Selv innrømmer han at han ønsker å få selvtilliten tilbake, sammen med jakten om topp 4 for Skedsmo.

- Målsettingen er å holde Skedsmo blant de topp 4, og gjøre det best mulig både for laget og meg selv. Få tilbake litt av den selvtilliten jeg kanskje ikke har hatt tidligere i år, sier den offensive spilleren som liker seg best som indreløper eller som en «tier».

Trapper du litt ned ettersom du går ned til 3. divisjon?

- Jeg trapper ikke ned, selvom det kanskje kan virke litt sånn når jeg velger Skedsmo fremfor noen andre klubber høyere opp, avslutter Mork.

Skedsmos trener Knut Aga jr er veldig godt fornøyd med nyervervelsen.

- Jeg mener det er et riktig valg. Han trenger å få gode opplevelser på banen og i Skedsmo er jeg 100% sikker på at han vil lykkes. Han har fortsatt ambisjoner, og det har også Skedsmo, sier Aga til Lokalfotballen.

Artikkeltags