Gå til sidens hovedinnhold

Velkommen til Norges mest kyniske 3. divisjon!

Artikkelen er over 5 år gammel

Nå varsles det protester til både høyre og venstre i 3. divisjon avdeling 3. I dag er det blitt varslet to protester i det som må være den mest kyniske divisjonen i Norge.

På grunn av det nye seriesystemet blir det en knallhard kamp om å overleve 3. divisjon avdeling 3. Avdelingen er landets beste, og nå brukes alle midler for å overleve. Konkurranseinstinktet og overlevelseinstinktet skinner nå gjennom. Kynismen blir satt foran fair play.

For to uker siden varslet Hauerseter protest mot at Skedsmo brukte en ikke-berettiget-spiller. Hauerseter visste om dette før kampen, men sa ifra først rett etter kampslutt. Tre poeng til Hauerseter etter å ha tapt kampen 1-4.

Brukte ring

Denne lørdagen er det krysset av for to protester på dommerkort. Den første går på detaljer i spillereglementet. Lillestrøm 2 sin spiss Mohammed Ofkir pådro seg gult kort, og så oppdages det at Ofkir har på seg ring. Det er ikke lov i følge regelverket. Dermed forventet FUVO at dommere skulle gi et nytt gult kort til Ofkir, men så skjedde ikke.

Dermed varsler FUVO for protest etter 0-2-tapet mot Lillestrøm 2.

- Vi prøvde å si ifra til dommerne under kamp. De bekrefter at det er feil både i kampen og etter. Vi har ikke bestemt oss ennå om vi skal sende inn protest", sier FUVO til Lokalfotballen.

To gule og ikke rødt!

I «lokaloppgjøret» mellom Hallingdal og Valdres ble det også krysset av for protest. I oppgjøret, som endte 1-1, har Valdres lagt inn protest. En Hallingdal-spiller fikk sitt andre gule kort, men dommer ga ikke spilleren rødt kort. Valdres prøvde å si ifra, men det tok ti minutter før dommeren oppdaget dette.

Den siste protesten går sannsynligvis gjennom fordi her er det gjort en dommerfeil. Begge klubber forventer omkamp etter denne episoden.

Da er det bare å glede seg til neste helg. Hvilke protester kan vi se fram til?

 

Kommentarer til denne saken