Gå til sidens hovedinnhold

Sistek til Romerike

Artikkelen er over 4 år gammel

Siste ord er ikke sagt i 3. divisjon avdeling 3 når det gjelder overganger. Nå er Armin Sistek klar for Norges beste 3. divisjon.

Spissen, som ble frigitt av Asker tidligere i år, er nå klar for FUVO. Sistek har tidligere spilt for Tippeliga-klubben Odd, og har også vært i Strømmen. I sin periode i Asker scoret den rutinerte spissen 125 mål på 167 kamper.

-Vi er veldig fornøyd med å få på plass en spiller av dette kaliberet. Armin vil uten tvil tilføre oss masse både i kamp, trening og utenfor banen den siste biten av sesongen, sier en meget fornøyd FUVO-trener, Ørjan Heiberg.

Hvorfor valgte Sistek 3. divisjonsklubben FUVO?

- Armin og jeg er gode venner, og nå i slutten av august fant begge to ut at dette kunne passe oss begge. Han har lyst til å bidra for gruppa og for FUVO. Lysten hans på å spille fotball er stor, og han har tatt vare på formen sin godt, selv med to måneder uten kamp, forklarer Heiberg.

Allerede på lørdag er spissen klar til dyst. Da venter rivalen Hauerseter for Sistek og FUVO. De kjemper en tøff kamp om å holde plassen i 3. divisjon. Vinneren her kan puste litt ut. Nå skal Sistek skyte FUVO til sikker plass.

Kommentarer til denne saken