Gå til sidens hovedinnhold

- Strømmen vil satse på meg

Artikkelen er over 4 år gammel

Martin Trøen har valgt ny klubb. Spissen velger OBOS-laget Strømmen som neste stoppested.

Les også: Mork til Skedsmo

Den unge spissen har bøttet inn mål for Eidsvold Turn i årets tredjedivisjon. Han har scoret 27 mål på 12 kamper i avdeling 9, og vært sterkt delaktig i den suverene serieledelsen. Det siste året har han vært så å si skadefri, og da har tilskuere og andre klubber sett hvor god spissen er. Dermed blir det OBOS fra og med nå.

- Jeg valgte Strømmen fordi det virket som om klubben oppriktig ville satse på meg. Det er viktig for en spiss å få tillit, og når jeg da fikk tilbud om å spille i strømmen var jeg ikke i tvil om at det var veldig bra for meg. I tillegg passet det veldig godt sammen med livssituasjonen min, sier Trøen til Lokalfotballen.

Skader stoppet Trøen i Sogndal

Trøen har prøvd seg høyere opp i seriesystemet tidligere. Han prøvde lykken i Sogndal, men der satte skader stopp for en lovende karriere. Nå har han bygget seg opp i moderklubben Turn igjen, og flere klubber har vært ute etter målscoreren.

- Strømmen og Turn ble enige, og jeg signaliserte til Turn at jeg ønsket å utvikle meg videre i Strømmen, svarer Trøen på om hvilke klubber som var interessert. Trøen har også scoret fem mål på fire cupkamper, og han var banens beste mot Strømsgodset i tapet i andre NM-runde.

Hva er din målsetting nå i høst?

- Jeg har en personlig målsetning om seks mål, men det viktigste er at laget gjør det bra, sier Trøen.

Eidsvold Turn er moderklubben, som nevnt, og han får nesten ikke fullrost klubben.

- Eidsvold turn har utviklet seg enormt den siste tiden, og blir mer og mer profesjonalisert. Alle spillerne har hatt veldig bra oppfølging fra Jon og Tomas, samt fysio Terje Røsrud. Det er rett og slett imponerende at klubben får med seg en hel tropp på nivå fire til å bruke så mye tid og energi på fotball i tillegg til studier, jobb og familier, avslutter Trøen.

Nå blir det altså Kristiansund, Ranheim og Kongsvinger, istedenfor Lillehammer, Redalen og Kattem, på 21-åringen. Det blir spennende å følge spissens høstsesong.

PS! Strømmen mistet i dag Markus Brændsrød. Han ble kallt tilbake til Lillestrøm etter utlånsperioden i vårsesongen.

Kommentarer til denne saken