Gå til sidens hovedinnhold

Supermandag i Lokalfotballen

Artikkelen er over 4 år gammel

For en mandag! Det spilles viktige kamper overalt på Romerike. Her er mine tips.

Det er som Gjerdrums trener, Ola Jørstad, skrev til meg i dag tidlig: - Dette er vel en supermandag for deg, Espen. Og det stemmer. Det spilles så mange kamper så jeg deler opp tipsene mine i to saker. Det blir også kortversjoner, og dessverre ikke lange for og i mot.

Først ut er 3. divisjon. Årets viktigste kamp spilles på Nord-Kisa – Hauerseter får besøk av Aurskog-Høland. Strømmen 2 må vinne. Lørenskog 2 må vinne. Mye står på spill i kveld.

3. divisjon

Hauerseter- Aurskog-Høland

To nye mann inn i midtforsvaret til HSK i kveld. Henrik Nordnes og Vegard Eikeland (Førde) er klare til å redde Hauerseter. Vegard Rød også tilbake.

AHFK kommer med samme som sist. De har fem strake seire og er nå på vei inn i noen tøffe kamper. Det starter med Hauerseter i kveld. De imponerte mot LSK 2 sist, og jeg tipper samme lag. Østengen blir bedre og bedre, og kan bli en joker i kveld.

Mitt tips: 2-3 Hovland og Sørby for HSK. Svardahl, O. Vestreng og Østengen for AHFK.

LSK 2- Ull/Kisa 2

Hva er det med Lillestrøm 2? Velger et svakt lag i en viktig kamp mot AHFK sist, og nå kommer de med årets beste 2. lag. Ofkir, Kolstad, Brenden, Rindarøy, Björnsson og nye Mathew. Han skal visstnok være en klassespiller.

Ull/Kisa kommer stort sett med juniorlag.

Mitt tips: 7-0 Ofkir 3, Kolstad, Brenden 2 og Mathew for LSK 2.

Nordibet har 1,30 på LSK-seier. Det er bare å spille. Et forslag er å spille en dobbel med KIL 2-seier mot Hallingdal. KIL med sterkt 2. lag i kveld. Oddsen der er på 1,40.

Lommedalen – Lørenskog 2

Lørenskog 2 kommer med juniorlag. Dette blir dessverre tungt mot et Lommedalen som er litt i siget.

Mitt tips: 2-0 Larsen og Benjaminsen for Lommedalen.

Strømmen 2 - Grei

Strømmen 2 sterke fremover, som vanlig, men svake bakover i denne kampen. Det tror jeg er melodien denne sesongen fordi. Det har gitt de litt for mange poengtap. Grei er sterke og ligger over streken, så denne må Strømmen 2 vinne for fortsatt å ha en god mulighet for 3. divisjon neste år.

Mitt tips: 2-3 Mickels og Bjørndalen for Strømmen 2. Haugset 2 og Slåtten for Grei.

4. og 5. divisjon kommer litt senere.

Kommentarer til denne saken