Gå til sidens hovedinnhold

Ryktebørs og overganger

Artikkelen er over 4 år gammel

Seriespillet er så vidt over, og allerede har det blitt sendt haugevis av henvendelser mellom klubbene på Romerike. Nå skal det forsterkes foran 2017.

Det er som regel en ryktebørs, men ettersom vi allerede har noen klare signeringer så starter vi med det denne gangen. Det vil i år, som i fjor, komme en oversikt på alle overganger i lokalfotballen.

Gjelleråsen har forsterket med Gjerdrums meget gode midtstopper Vebjørn Sangnæs. AFSK har i tillegg til Robert Krolikowski hentet broren Szymon Krolikowski, noe de bekreftet denne uken. Simen Aaserud har skrevet under for Aurskog-Høland FK.

Så over til ryktene.

Fet kom med sin ønskeliste til Lokalfotballen onsdag. De sender henvendelser på Jøran Sandby, Torbjørn Dahlum Nilsen, Håkon Lundberg og Christoffer Blix. De ønsker også et par unggutter tilbake i blant annet Eirik Barlaug.

Fet har også fått en henvendelse fra Aurskog-Høland på Lasse Bergan Foss. Aurskog-Høland er også interessert i Hans Petter Bergquist og Martin Mathisen. Sistnevnte ønsker Skedsmo og FUVO også. Det blir en hard kamp om å hente årets spiller i Blaker.

Og Blaker prøver også å forsterke foran 2017. De har henvendt seg til Håkon Lundberg og Lars-Eirik Svardahl. Svardahl har hatt nok en god sesong for AHFK og det har også Eidsvold Turn lagt merke til. De ønsker Svardahl og Martin Vestreng. I tillegg ser Turn også på Kløftas Adam Olsen. Den viktigste signeringen for Turn er at nøkkelspiller Jon Erik Økland har skrevet under for to år.

Hauerseter på jakt

Hauerseter fryktet et nedrykk og nå har det skjedd. Ryktene sier at det leites godt etter nye spillere. Otto Dahl og Marius Rødsrud er i søkelyset. De er også klare til å raide Ull/Kisa 2 etter at de rykket ned også. I Skedsmo jobbes det hardt med å beholde Didrik Mostue og Lars Jørgen Mork. Ryktene sier at de satser høyt på spillere inn neste sesong.

I FUVO har det vært fokus på å signere spillere de ønsker med videre, og flere er på plass. Jakten på Raumnes & Årnes' spiss Tor Martin Heglum fortsetter. I Skjetten er det også stille før stormen, men de kan komme til kort mot mer pengesterke klubber i Lørenskog, FUVO og Skedsmo. Meget viktig at både Andreas Eriksen og Andreas Castilla har signert for neste sesong.

På trenersiden i de lokale klubbene er mye på plass, men selvfølgelig noen som er på jakt der også. Trond Lien er ferdig i Raumnes & Årnes og Robin Ødegård i Gjelleråsen. Ødegård er allerede klar for Fet.

I begge Eidsvold-klubbene er det meldt at Slåtsveen (Turn) og Innstøy (EIF) fortsetter som trenere neste sesong.

Har du rykter eller klare overganger kan du sende sms på 45224573 eller på mailen lokalfotballen@online.no . Alle kilder behandles konfidensielt.

Kommentarer til denne saken