Gå til sidens hovedinnhold

Ryktebørs i julestria

Artikkelen er over 4 år gammel

Det er lite bevegelser i «silly season», men noe skjer midt i julestria. Her er det siste overgangene og ryktene.

Den beste ryktekanalen er egentlig Facebook. Spillere og trenere legger til hverandre som venner. Det er fascinerende å følge hvem som legger til hvem.

Vi starter med grønntrøyene AFSK. De har vært i dialog med Alexander «Beistet» Birkeland som er 5. divisjons beste spiss. Etter lang betenkningstid har han valgt å bli i Flisbyen, sier ryktene.

Endringer på topp for AFSK

Ettersom at Ayoub Blomberg og Moa Ali er på vei bort jakter AFSK en spiss. Den siste henvendelsen er sendt til Aurskog-Høland FKs spiss Lars-Petter Østengen. Også Martin Mathisen er høyt på blokka  til Ronny Gresmo og co. AFSK kan miste Simen Kristiansen og Christian Sørevik til Flisbyen. Kristiansen er også ønsket av Blaker. Thomas Lerdahl og Dag Værvågen sies skal legge opp denne sesongen. Mye AFSK der gitt – som forventet.

En overgang som så å si er klar er at AHFKs Ahmed Jouini går til Blaker. Den høyreiste keeperen har også vært kontakta av Sørumsand.

Dal måtte dessverre trekke laget sitt etter årets sesong, og det er godt nytt for Eidsvold IF. Stein Fjeldvang er klar for rødtrøyene igjen.

Både Didrik Mostue og Lars Jørgen Mork har vært på trening med LSK, før de tar turen til Swindon. Sami Loulanti har gått fra Lørenskog til Strømmen. Den gode vingen Walid Idrissi har trent med LSK, sammen med Mork og Mostue. Jeg husker han fra 4. divisjon i fjor - veldig av og på-spiller.

Les også

Ryktebørs i lokalfotballen

 

Fin kontring i kampen om spillere

Gjelleråsen jakter fortsatt keeper. Kristian Lillebo har takket nei, men nå er øynene på Atle Wilhelmsen i Rælingen. Og nei, det er ikke noe nytt om Adrian Tjernsli. Brian Dibula er klar for Gjelleråsen. Det går rykter om en meget god spiller denne Dibula.

Raumnes & Årnes har fortsatt ikke på plass ny trener, men spillere ønskes det. Eivind Damstuen er sistemann på blokka. Og da har Kløfta kontret og sendt en henvendelse på Stian Linderoth-Jensen. Det er herlig med lokalfotball. Sondre Fagerli ryktes forlater Årnes på grunn av studier.

Torbjørn Dahlum Nilsen er godt oppvartet av Fet, og nå sies det at Aurskog-Høland FK kaster seg inn i kampen om midtbanespilleren. Det blir spennende å se om Rømskog klarer å stille lag neste sesong. Det ryktes at kun åtte mann er klare til spill. Hektisk møtevirksomhet pågår. Blant annet forsvinner Viktor Nilsen, som skal gå på skole i Stockholm.

 

Kommentarer til denne saken