Fet med tynn tropp mot Rælingen

Lasse Bergan Foss og Fet får det tøft mot Rælingen lørdag. De har flere viktige spillere ute.

Lasse Bergan Foss og Fet får det tøft mot Rælingen lørdag. De har flere viktige spillere ute. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det spilles seks kamper med lokale lag lørdag. Det blir Rælingen-Fet på meg. Her er mine tips.

DEL

Det er serierunde fire for 3. divisjonslagene. De antatte topplagene skal ut i spennende kamper. I 4. divisjon er det kun en kamp. Rælingen tar i mot Fet i Marikollen. Det er dessverre et svekket Fet.

3. divisjon

Sander – Fu/Vo

Et slags lokaloppgjør selv om de er i forskjellig fylke. Fu/Vo har startet litt trått, men er nå på gang. De fleste er tilbake, men til denne kampen mangler gode Jørgen Sandvold. I følge Fu/Vos trener Ørjan Heiberg har FU/Vo hatt trøbbel på gresset til Sander, foruten de siste årene. Det skal være kvalitetsforskjell på disse lagene, og bortelaget burde dermed ta med seg tre poeng.

Mitt tips: 1-3 Brovold for Sander. Brenna 2 og Hagerup for Fu/Vo.

Skedsmo – Hallingdal

Hjemmelaget gikk på en blemme mot et godt og komptakt Hauerseter sist. Jeg tipper de lar det gå utover Hallingdal. Didrik Mostue mot unggutter, og en eldre polakk. Kan bare gå en vei det. Meg bekjent har ikke hvittrøyene noen nye borte, så dette vinner de greit.

Mitt tips: 6-0. Mostue 4, Stovner og Shurdhiqi for Skedsmo.

Hauerseter – Valdres

Setra høyt opp etter seieren mot Skedsmo sist. Komptakte og solide, pluss en god Willy Zamble på topp. Det kommer til å gi mange poeng denne sesongen. Valdres har startet imponerende, og utlendingene Hawtin, Mönell, Stenqvist og Humphreys har levert varene til nå. De har flere strenger å spille for, så jeg tror Hauerseter får det tøft.

Mitt tips: 2-3 Zamble 2 for Hauerseter. Mönell, Hawtin og Stenqvist for Valdres.

Andre kamper:

Gran – Årdal

3. divisjon Avdeling 2

Lommedalen - Skjetten

Et viktig oppgjør for begge dette etter en middels start på sesongen. Begge lag forventes å komme topp 4, men akkurat nå er heholdvis tre og to poeng bak. Med tap her får de en litt større jobb å gjøre. Jeg har trua på Skjetten i år. De har en meget god sentrallinje, og spissene produserer ofte målpoeng.

Mitt tips: 2-3 Jatta og Lystad for Lommedalen. Eriksen 2 og Kordahl for Skjetten.

3. divisjon Avdeling 9

Eidsvold Turn - Redalen

Turn ble fradømt muligheten til avansement i cupen mot Strømsgodset, dessverre. I serien har de tent på alle plugger. Selv uten Martin Trøen feide de nestfavoritt Lillehammer av banen i forrige seriekamp. De vant 5-0 og har nå 11-2 i målforskjell. Keeper Rusina sliter med lysken, ellers er det fullt lag for Turn. Klar hjemmeseier.

Mitt tips: 4-0 Trøen 2, Økland og Gawecki for Turn

4. divisjon

Rælingen – Fet

Her hadde jeg mine tanker om Fet kunne stikke noen kjepper i hjulene til Rælingen, men når jeg nå ser lagoppstillingen til Fet blir dette klar hjemmeseier. Fet har brødrene Søgård ute, Gjelsnesvangen, keeper Berg og Rygg. Det som er igjen er selvfølgelig toppscorer Christopher Blix og gode Lasse Bergan Foss, men det skal ikke holde med mange unggutter og en et par gamlekarer. Rælingen mangler gode Christoffer Berg, men har mer enn godt nok lag til å vinne denne.

Jeg reiser på denne kampen.

Mitt tips: 4-2. Tjernsli 2, M. Wilhelmsen og Langseth (siste mulighet nå!!) for Rælingen. Blix 2 for Fet.

Kommenter gjerne under med dine tips.

Artikkeltags