Endelig lørdagsfotball

Didrik Mostue smalt inn en fantastisk scoring mot FUVO i vår.

Didrik Mostue smalt inn en fantastisk scoring mot FUVO i vår.

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er endelig lørdagsfotball. Flere spennende kamper i både 3. – og 4. divisjon. Tipsene kommer rykende ferske fra Gol.

DEL

I 3. divisjon er det storoppgjør på Opakermoen. FUVO får besøk av serieleder Skedsmo. Jeg valgte derimot Hallingdal-AHFK. Groundhopper må få en ny hjemmebane. Et svekket AHFK i dag. Svekket er også Hauerseter borte mot Årdal.

I 4. divisjon er det viktig kamp for Rælingen hjemme mot Kløfta. Må vinnes, fordi akkurat nå er de på plassen som gjør at de må spille kvalik mot Fjellhamar.

Her er mine tips:

3. divisjon

FUVO – Skedsmo

Storoppgjør. FUVO dundrer på videre i 3. divisjon. Kan de stoppe Skedsmo? Nå med Armin Sistek på topp sammen med seriens toppscorer Kim Brenna. FUVO har også sluppet inn færrest mål i serien. Det blir jevnt og tøft.

Skedsmo kommer stort sett med sine beste. De har også kontroll på gule kort, noe Knut Aga meldte på Twitter i går. M&Ms blir viktige for Skedsmo.

Jeg tror på et målfattig oppgjør med en god del nerve. Spissduellen Brenna/Sistek mot Mork/Mostue blir spennende å følge.

Mitt tips: 2-2 Brenna og Sistek for FUVO. Mostue og Davies for Skedsmo.

Hallingdal – Aurskog-Høland FK

Unge Hallingdal plukker poeng her og der. Veldig sterke mot Valdres, men tilbakslag mot Gran sist.

Aurskog-Høland kommer uten kaptein Kopperud og toppscorer Svardahl. De fyller godt opp med Kjær bakover. Det blir mer spennende å se hvem som skal erstatte Svardahl på topp. Jeg tipper det blir et målfattig oppgjør dette også. Så da har jeg jinxet det også.

Mitt tips: 1-2 Haugstad for Hallingdal. M. Vestreng og Haugen for AHFK.

Årdal – Hauerseter

Årdal dundrer på videre. Imponerende form. Ikke lagt ut tropp når dette skrives.

Hauerseter kommer dessverre uten trioen Blaker, Hovland og Rognhaug. Mye trøkk og ballspill ute i de tre gutta.

Mitt tips: 3-1 Hovland 2 og Strypet for Årdal. Syvertsen for HSK.

Gran – Sander

Dette burde bli en grei hjemmeseier.

Manglerud Star – Strømmen 2

Strømmen kommer med gode spillere fremover på banen. Trener Espen Olsen har satt seg selv inn som midtstopper i det ellers så unge forsvaret. Strømmen gjør alt de kan for å holde plassen, og da må det bli seier mot et av bunnlagene i dag. De er i dag på kvalikplass i avdeling 2, men veldig kort vei både opp og ned. Strømmen er svakeste femmer av de ti lagene, så nå er de på nedrykk.

Mitt tips: 0-3 Mickels 2 og Konate for Strømmen 2.

Sverresborg – Eidsvold Turn

Hjemmelaget kjemper en tøff kamp om å klare kvalikplassen, altså bli nummer fem. De kommer til å gi Turn en god kamp.

Turn har stoppet litt opp storspillet, og det er vel kanskje ikke noe sjokk. Men, de er fortsatt mye bedre enn de andre lagene. Vinner nok denne også hvis motivasjonen er på plass.

Mitt tips: 1-3 Økland 2 og Gawecki for Turn.

4. divisjon

Raumnes & Årnes – Blaker

Hjemmelaget er nede i en liten down, etter strålende form lenge. Mangler keeper Breivik i dag, men ellers full tropp.

Blaker kommer uten toppscorer Martila. Det er alltid et stort minus, ikke bare pgs av målene, men også at de må rokkere mye på laget. Nordseth går opp som spiss. Et pluss er at Jonas Hemmingbye står i mål. Han er mye bedre en Bjørnstad, selv om han egentlig har lagt opp som keeper.

Mitt tips: 3-1 Holum Hansen 2 og Sramek for R&Å. Nordseth for Blaker.

2,15 i odds på Årnes sist jeg sjekket. Det er et godt spill.

Rælingen – Kløfta

Akkurat nå er det Rælingen mot Fjellhamar i kvalikkampen om plass i 4. divisjon neste år. Rælingen må dermed vinne i dag for å få litt ro i sjela. De er uten viktige Adrian Tjernsli som er ute resten av sesongen. Har ålreit lag, men uten det helt store på topp.

Jojoen Kløfta, som nå også faretruende nærmer seg nedrykkstriden, stiller med sitt beste ser det ut til. De er kun to poeng foran Rælingen nå. Det blir en vanvittig kamp om å unngå nedrykk i år. For meg er Kløfta favoritt, men alle slår alle i år. 4. divisjons toppscorer Adam Olsen blir sannsynligvis avgjørende ene eller andre veien.

Mitt tips: 2-3 Aunemo og Swar for Rælingen. Olsen 2 og Damstuen for Kløfta.

Kos dere på lokalfotball i dag!

Artikkeltags