– Plass til flere

Vil løfte gründerne: ? Meld deg på «Opp med nyskaperne», er Ole Geir Gjørvad (t.v.), Vegard Tønsberg og Erik Bakkes oppfordring.

Vil løfte gründerne: ? Meld deg på «Opp med nyskaperne», er Ole Geir Gjørvad (t.v.), Vegard Tønsberg og Erik Bakkes oppfordring. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Påmeldingslista til messa «Opp med nyskaperne» i Bjørkelangen Sportshall begynner å fylles opp.

DEL

– Til nå har cirka 30 virksomheter meldt seg på speed datingen fredag 24. oktober og gründermessa lørdag 25. oktober, men vi har plass til flere. På speed datingen kan alle bedrifter melde seg på, mens gründermessa er åpen for bedrifter som er tre år eller yngre, sier Erik Bakke i Aurskog-Høland Utvikling.

Det er Aurskog-Høland kommune og Aurskog-Høland Utvikling (alle næringsforeningene i kommunen) som står bak arrangementet.

Det vil også åpnes opp for noen elevbedrifter og innslag som for eksempel Ungt Entreprenørskap, Etablerertjenesten på Romerike, under messa.

– Vi tilbyr å produsere markedsføringsmateriell som kan brukes under messa til nyetablererne som ikke har dette, til en hyggelig pris, sier Bakke.

Som trekkplaster på messa, har arrangørene booket Senior Creative Director/Partner i Blaane Guiding Great Brands AS, Kenneth Hansen, og skuespiller Ingar Helge Gimle, som er bosatt på Bjørkelangen.

– Ingar Helge har premiere på det nye enkeltmannsshowet sitt i Lillestrøm Kultursenter samme dag, og har sagt ja til å varme opp i Bjørkelangen Sportshall. Det tror vi blir bra, sier Vegard Tønsberg i Aurskog-Høland Utvikling.

Som rosinen i pølsa skal «Nyskaperprisen 2014» deles ut. Vinneren med den beste utstillingen vil få 10.000 kroner.

Ordfører Jan Mærli sitter i juryen sammen med representanter fra Aurskog Sparebank samt Høland og Setskog Sparebank, som er hovedsponsorer for messa.

– Det er mulig å melde seg på via kommunens hjemmesider eller ved å ta kontakt i dag. Vi har plass til 50 utstillere, og det er førstemann til mølla, opplyser Ole Geir Gjørvad i Aurskog-Høland Utvikling.

Artikkeltags