Kornsirkler og healing

Tittin Foss-Haneborg (t.v.) og Bjørg Kristin Langnes ønsker velkommen til alternativmesse i Blaker.

Tittin Foss-Haneborg (t.v.) og Bjørg Kristin Langnes ønsker velkommen til alternativmesse i Blaker. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Spennende alternativmesse i helgen.

DEL

Reikinettverket til Tittin Foss-Haneborg fra Lierfoss er igjen klare med alternativmesse på Blaker Skanse. I år er det flere utstillere med en noen gang – hele 25 i tallet. Ti av disse er lokale.

Høydepunktene står i kø foran messen i Nansenbygget på Blaker Skanse. Speiselt tre seanser er verdt å nevne:

Spirituell storseanse med Wenche Tømmervik. Arrangementet passer for personer som tror på at livet går videre etter den fysiske døden.

I seansen kommer mediumet Tømmervik til å ta imot meldinger fra kjente og kjære til deltagere i publikum.

Foredrag om kornsirkler ved Eva-Marie Brekkestø. Brekke-stø er den i landet med mest innsikt om fenomenet og vil holde en presentasjon med film og lysbilder.

Healingsirkel med Tittin Foss-Haneborg.

– I år har vi virkelig overgått oss selv. Programmet har aldri vært så bra. Tilbudet er større enn noen gang. Dette må bli bra, sier Foss-Haneborg til Indre Akershus Blad.

Til sammen 20 frivillige medhjelpere i nettverket sørger for at helgen skal gå som smurt. Foss-Haneborg, Bjørg Kristin Langnes, Liv Marit Stern og Bente Aasnes drar som vanlig i trådene som ledere av arrangementet.

Av lokale utstillere kan nevnes Gry Foss og Kai Buer fra Bjørkelangen, Aud Kristin Sandbæk Solli fra Blaker, Ingunn Grepperud fra Frilund gård på Bjørkelangen, Hilde Bekken fra Fetsund og Stephanie Heyerdahl fra Hemnes.

– Dere har hatt publikums-økning hvert eneste år. Hva er årets forventning?

– Vi forventer en økning også i år. Alt vi presenterer er ikke lenger alternativ, men en del av det normale. Folk er blitt mer åpne for dette, sier Foss-Haneborg.

– Hva er grunnen til at dere trekker de store navnene til Blaker?

– Hele veien har vi vært opptatt av å kunne garantere for seriøse utstillere. Det folk får oppleve på skansen er ekte vare. Den seriøse delen av bransjen har sett dette, og ønsker å være en del av messen.

Alternativmessen i Blaker ble startet i 2007 av Vera Bråthen.

Artikkeltags