Inviterer til topphåndballfest i Aurskoghallen

? Det er første gangen siden 2006 at Lillestrøm Topphåndball er i fjerde runde i cupen, så vi håper på full hall. Billetter selges i døra, forteller Heidi Martinsen i Aurskog-Finstadbru Sportsklubbs håndballstyre.

? Det er første gangen siden 2006 at Lillestrøm Topphåndball er i fjerde runde i cupen, så vi håper på full hall. Billetter selges i døra, forteller Heidi Martinsen i Aurskog-Finstadbru Sportsklubbs håndballstyre. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Torsdag møter Lillestrøm Topphåndball (LTH) Nøtterøy i 4. runde i NM. Arena: Aurskoghallen.

DEL

Aurskog-Finstadbru SK er sammen med Fet, Skedsmo og Rælingen partnerklubber med Lillestrøm Topphåndball.

Avtalen innebærer et gjensidig samarbeid der det blant annet er fri flyt av spillere på visse årstrinn klubbene imellom.

– Avtalen har vært bindende fra i høst, og det er ikke lenge siden vi ble spurt om å arrangere fjerderundekampen i Aurskoghallen. Vi er stolte over å ha blitt spurt, og etter å ha konferert med klubbens leder og daglige leder svarte vi selvfølgelig ja, sier Heidi Martinsen i Aurskog-Finstadbrus håndballstyre.

Hun har tro på full hall. Alle som møter opp i AFSK-drakter kommer for øvrig inn gratis.

– Vi har også bedt våre sponsorer til hallen, og de vil få egne VIP-lokaler sammen med klubbens styre og LTHs styre i hallens andreetasje, forteller Martinsen.

Det har ikke bydd på problemer å få dugnadsfolk til arrangementet.

– Vi har en meget god dugnadsånd. Etter kampen skal vi rigge til ølfestivalen, som går av stabelen lørdag. Begge arrangementene er gode inntektskilder for AFSK, avslutter Martinsen.

Artikkeltags