Håndballfest ble kronet med seier

Fetsokningen Thomas Skoglund (t.v.) og resten av Lillestrøm Topphåndball tok seg for første gang til kvartfinalen i NM, og arenaen var en smekk full Aurskoghall.

Fetsokningen Thomas Skoglund (t.v.) og resten av Lillestrøm Topphåndball tok seg for første gang til kvartfinalen i NM, og arenaen var en smekk full Aurskoghall. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Aurskoghallen sydet og kokte da Lillestrøm Topphåndball vant en høydramatisk thriller 25-24 mot Nøtterøy i fjerde runde i NM i går kveld.

DEL

Store matchhelter for Lillestrøm ble målvakt Stian Mathisen, som vartet opp med hele 18 redninger og toppscorer Thomas Thomsen, som scoret sju, hvorav seks kom i andreomgang.

Stillingen til pause var 11-11, og uten nevnte Mathisens feberredninger (12 av redningene kom i førsteomgang), kunne måltavla sett annerledes ut til hvilen.

Arrangør Aurskog-Finstadbru SK løste oppgaven på en forbilledlig måte, noe leder og aurskoging Erling Kringberg i Lillestrøm Topphåndball, var opptatt av etter kampen.

- Jeg var helt sikker på at AFSKs håndballgruppe skulle fikse denne biffen. Det er dyktige folk som driver den.

- Nå går vel neste runde i Aurskoghallen også?

- He-he, vi får først se om vi får hjemmekamp etter trekningen fredag (i dag, journ. anmrk.).

Og på tribunen var det fullt, både av tilreisende fra Nøtterøy og Lillestrøm og bygdefolket, det sydet og kokte, utover i andreomgangen var nesten stemningen sydlandsk.

Fetsund-karen Nils Keller er med i Lillestrøm Topphåndballs trenerteam. Han var lykkelig etter kampslutt.

- Gutta smilte fra øre til øre etter kampen. Det ble en uforglemmelig aften i Aurskoghallen, konstaterer Keller.

Les mer om arrangementet i mandagens papirutgave.

Artikkeltags