Fantastiske Annie

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

SØRUMSAND: Caroline Moen fra Fetsund har virkelig satt seg inn i rollen som Annie. Utallige ganger har hun sett musikalen på video for å kunne spille rollen best mulig selv.

DEL

Under premieren av Annie i Bingsfosshallen lørdag, storspilte både hovedrolleinnehaver Moen og de 44 andre amatørskuespillerne fra Tut & Kjør. Publikum ble tatt med tilbake til tiden da Annie vokste opp på barnehjem hos Miss Hannigan, da hun rømte fra samme hjem og da hun fikk tilbringe julen hos Daddy Warbucks. Den rødhårede jentungen ble som kjent til slutt adoptert av milliardæren.

For å understreke det med en gang; absolutt alle ungene som befant seg på scenen under premieren var strålende. At de ti måneder lange øvelsene har blitt tatt på alvor, var det ingen tvil om. Likevel må enkelte av skuespillerne fremheves litt ekstra.

Talenter

Oda Jønland hadde virkelig satt seg inn i rollen som Miss Hannigan. Hun spilte perfekt den onde barnehjemsmoren, som er litt for glad i det sterke. Erland Karlsen som Daddy Warbucks og Madelen Heggedal som Grace spilte begge store roller, og gjorde det med glans.

Line Vestby må ikke glemmes. Folk lo så tårene skvatt da Line med sitt skuespillertalent viste fram sin tolkning av svindleren og kona til Rooster. Hunden Tera var et skue i seg selv. Ikke redd for verken høy lyd, mye lys eller stormende jubel og applaus. Like rolig spilte den rollen sin som Sandy. Man skulle nesten tro den ikke hadde gjort annet.

Hovedrolleinnehaver Caroline Moen får den største rosen av alle. Tut & Kjør-gruppen kunne ikke funnet en bedre Annie. Hun er trygg på scenen og gjør alt som det skulle vært en selvfølget. Replikkene satt som et skudd, og sangstemmen var nydelig å høre på. Enkelte satt nok med frysninger på ryggen da hun framførte de høyeste tonene.

Les mer i papirutgaven av Indre Akershus Blad.

Artikkeltags