- Bli med Team Slow på tur

Sykkelgruppa Team Slow ønsker flere medlemmer. Fra venstre: Inger Skivik, Inger Lise Bjørklund, Marita Skivik, Øystein Guvåg, Trond Hammeren, Viggo Buer og Hanne Rypern.

Sykkelgruppa Team Slow ønsker flere medlemmer. Fra venstre: Inger Skivik, Inger Lise Bjørklund, Marita Skivik, Øystein Guvåg, Trond Hammeren, Viggo Buer og Hanne Rypern. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Sykkelgruppa Team Slow er godt i gang med sine turer, og oppfordrer alle til å bli med.

DEL

I begynnelsen av mai startet Bingsfoss sykkelklubb opp lavterskeltilbudet Team Slow. Her er det fritt fram for alle som ønsker å komme seg ut en tur mandag og torsdag. Det eneste kravet som settes til deltagerne er en sykkel med bremser og hjelm.

Gruppen har blitt populær, og på det meste har 12 mosjonister vært med på tur.

– Vi sykler mest på asfalt og grus. Torsdag var vi innom terrenget også, og fikk prøve oss i Stomperudløypa. Hvor lenge og langt vi sykler avhenger av hvem som er med. Dersom noen ønsker å sykle raskt og langt mens andre vil ta det litt roligere, deler vi bare opp gruppa, sier leder og initiativtager Trond Hammeren i Team Slow til Indre Akershus Blad.

For enkelte er ambisjonen å gjennomføre Stomperudrittet i september. For andre er Tour de Thoreid i Blaker et mål. Mens andre igjen kun er med for å ha det gøy.

– Et kjempeflott tilbud. Vi sykler så fort vi ønsker, men prøver å ha litt fart for å få progresjon i treningen. Sykler de andre fra deg, venter de i neste veikryss. Dette kan alle være med på, fastslår Marita Skivik og Inger Lise Bjørklund.

Artikkeltags