Rockebandet Stuntman Sue er tilbake etter en føde- og ammepause, ifølge vokalist og aurskoging Maria Rye stiller orkesteret sterkere enn på lenge.

- Vi har flere låter som er mastret i legendariske Abbey Road Studio, og håper å kunne gi ut en EP til høsten, antyder Rye.

Bandet er for tida inne med låtene "The Leader", "Stuntman Sue" og "Proud About It" på A-Pressens og Indres bandwagon-konkurranse på indre.no.

Ifølge bandets presseskriv spiller Stuntman Sue "heit riffbasert rock som sparker baller, og som samtidig ivaretar progressive elementer og pop. Bandet elsker å eksperimentere med sjangre i den stadige søken etter rock som slår deg i magen samtidig som den pirrer den musikalske gane. Live er bandet energisk og tett, med en karismatisk frontfigur som svir arr på netthinna di."

Bandet har spilt inn et par demoer og holdt en rekke konserter i Akershus og Oslo, blant annet for fulle hus på rockeklubbene Tyst på Finstadbru og Garage og Gamla i Oslo.

Stuntman Sues største prestasjon så langt er å stikke av med seieren i Romeriksmesterskapet i Rock 2010.

Neste konsert for Stuntman Sues del er på byfesten i Lillestrøm.

Her åpner bandet festivalen på den store scenen, onsdag 13. juni.

- Vi spiller for det meste på Østlandet, og er i gang med å booke høstens spillejobber. Vi skal ha en lang sommerferie, siden vi nå er to som er småbarnsforeldre i bandet, avslutter Maria Rye.

Stuntman Sue består foruten Rye av Jahn-Philip Hoddø - gitar ( Fetsund/Lillestrøm ), Lars-Magnus Risan - trommer ( Aurskog ), Eirik Billingsø Elvevold - bass ( Aurskog/Oslo) og Fredrik Grønvold - gitar ( Fenstad/ Oslo).

Per i dag har 12 forskjellige artister lagt ut til sammen 25 låter på http//indre.no/vis/bandwagon/