Rømskog/Setskog-treneren synes det er å overdramatisere når det er snakk om å hausse opp en 4. divisjonskamp mellom to lag som har tilhold til hverandre som hatoppgjør, slik det var forut for møtet mellom Aurskog/Høland FK og AFSK for en måned siden.

– Det er i alle fall ingen slik følelse hos oss foran morgendagens kamp. Jeg håper dette mer kan bli vårens gledesoppgjør med to lag som ønsker å by på seg selv, med mange tilskuere på sidelinja og en fin fotballkveld, sier Søbye.

Han har aktiv fartstid i begge klubbene under Aurskog-Høland Fotballs hatt, BSF og Høland. Uten at det er snakk om noen sentimentalitet mot gamleklubbene av den grunn.

– Ønsker å vinne

– Vi ønsker naturligvis å vinne, i likhet med motstanderne. Men jeg tror det kan bli en artig fotballkamp på Høland stadion også med en annen inngang til kampen enn at det er et hatoppgjør.

Søbye mener det er forutsetninger for en kamp med nerve mellom to lag som har flere gode spillere.

– Jeg forventer en kamp med tøffe dueller mellom to motiverte lag som ønsker å blø for drakta, som vil by litt på seg sjøl og forhåpentligvis også forsøke å spille god fotball.

Rømskog/Setskog-treneren er ganske godt fornøyd med første halvdel av sesongen, selv om det har buttet litt imot i de siste kampene etter en kanonstart.

– Vi visste det var et stort sprang fra 5. til 4. divisjon, men jeg synes gutta har tatt nivået bra, og vist at at vi kan spille bra fotball og har noe i 4. divisjon å gjøre.

PS: Aurskog-Høland FK signerte nylig Fredrik Skogstad, som sitter på benken under kveldens kamp. Klubben setter for øvrig opp egen buss som drar direkte til Midtsommerfest på Eidsverket på Bjørkelangen etter kampslutt i kveld.

Så gjenstår det å se om det blir noe å feire...