Bronse i skytethriller i samlagsskytingen

Gullet var så nær så nær for Akershus i samlagsskytingen under landsskytterstevnet i går. Men kvartetten som sikret bronse ser ikke så altfor misfornøyde ut.

Gullet var så nær så nær for Akershus i samlagsskytingen under landsskytterstevnet i går. Men kvartetten som sikret bronse ser ikke så altfor misfornøyde ut. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Simon Kolstad Claussen mistet matchball han hadde til å skyte hjem seieren til Akershus i samlagsskytingen under landsskytterstevnet, men berget bronsemedaljen i en gyser av en skytekonkurranse i går kveld.

DEL

Da Claussen entret standplassen som ankermann, for ledende Akershus, var realitetene klare:

Skjøt han 97 poeng på sine 10 skudd, tre stående, tre knestående og fire liggende, var gullet i den prestisjetunge samlagssytingen sikret.

Det ble fire niere, eller én for mye.

Med det havnet både Numedal, Hordaland og Akershus på 390 poeng, men Numedal tok seieren på flest innertiere, 20, mot Hordalands ni og Akershus 10.

Dermed ble det bronse på Simon Kolstad Claussen og klubbkamerat Daniel Sørlie samt Halvor Svendsen, Rælingen og Lars David Øvrum jr.

En bronsemedalje Daniel Sørlie har en stor andel i. Han var førstemann ut på Akershus lag og tro til med en feilfri serie, 100 poeng, som sendte Akershus opp i førersetet av denne samlagsskytingen. Hvor de var til fire skudd gjensto.

Artikkeltags