Gå til sidens hovedinnhold

– Livet er langt, men lykken er kort

Artikkelen er over 2 år gammel

Arrangerer Kim Larsen-hyllest.

– 30. september 2018 parkerte vår alles kjære favorittdanske Kim Larsen kartoflene for godt og dro opp til Elvis og Kong Haakon for å bøtte nedpå bajere og lytte til Pianomanden på heltid. Lørdag ønsker vi å hylle Skandinavias fremste popsnekker gjennom alle tider med en helkveld i Tyst Bar, forteller Roger Ødegård.

Sammen med Ben Terje Moen og Christian Holth i Fjøset står finstadbruingen bak arrangmentet Minnekonsert for Kim Larsen - Livet er langt, men lykken er kort, som går av stabelen lørdag førstkommende.

Den observante leser vil dra kjensel på Livet er langt, lykken er kort-sitatet, som hører hjemme i Kim Larsens mest kjente låt, Papirsklip, som var med på Midt om natten, filmmusikk-LP-en som gjorde Larsen til allemannseie også i Norge, i 1983.

Det blir vist utdrag fra Gasolin-filmen Hvis Du Tør, Så Kom Med Mig, og Kim Larsens uekte nevø, trubadur og aurskoging Kalle Larsen, planker noen låter av mannen på gitaren sin.

– På anlegget blir det Kim- og Gasolin-låter hele kvelden. Billettene går unna som varmt pitabrød, så det lønner seg å få opp farta. Dette blir en kveld for minnebøkene. Saken er hakkebøff med masse frikadeller - midt om natten, avslutter Ødegård, med glimtet i øyet.

Kommentarer til denne saken