– Kok vannet

Artikkelen er over 1 år gammel

LIERFOSS: Det er sendt ut kokevarsel fra Aurskog-Høland kommune til abonnenter i området Lierfoss, Haneborg og Spillhaug.

DEL

Aurskog-Høland kommune har lagt ut følgende melding på sin hjemmeside onsdag ettermiddag: " I forbindelse med testing av ny vannpumpestasjon fikk kommunens vann- og avløpsavdeling undertrykk og mulig innsug på nettet, noe som kan føre til at drikkevannet har blitt forurenset. Vannprøver tas i løpet av ettermiddagen onsdag. Varselet gjelder inntil ny melding kommer".

– Vi har Kjørt og levert prøver som må koke i 12 timer i kveld til et laboratorium i Sarpsborg. I morgen tidlig skal en ny vannprøve kokes i nye 12 timer. Dersom disse er negative, vil det være trygt å slutte å koke vannet igjen, så vi håper at alt er i orden igjen i løpet av 24 timer. Informasjon vil bli lagt ut på kommunens facebookside. Dersom noen har spørsål kan de ringe kommunens sentralbord på 63 85 25 00 på dagtid eller til vakttelefon 928 95 154, sier driftsoperatør Kenneth Halvorsen i Aurskog-Høland kommune.

Artikkeltags