Nedlegging av Nordli barnehage

Artikkelen er over 12 år gammel
DEL

Ta vare på den flotte barnehagen! Vi har hørt at Nordli barnehage kanskje skal legges ned og flyttes ved Sørum-skolen. Hvorfor legge ned en så fin barnehage med et så fint uteområde?!

Vi har gått i Nordli barnehage og hadde noen kjempefine år der. Hver dag var vi ute og lekte. Om vinteren var alle ute og akte i de lange bakkene. Om sommeren så klatret og gjemte vi oss i trærne. Det var noe for enhver og alle trivdes.

Enda bedre var fredagene. Da var vi ute på tur i skogen rett ved. På veien til var vi innom gårder, for å se på kuer og ender. Inne i 2.etasje hadde vi tilgang på dansesalen. Det er det ikke mange andre barnehager som har. Der hadde vi rett som det var dans og teater.

Hvis barnehagen flyttes ved Sørum-skolen får ikke barna oppleve de samme fine uteområdene vi hadde. De får se de sammen uteområdene fra barnehagens første år til skolens siste. Det er kjempetrist for barna, som må oppleve det samme området i hele 12 år! De får heller ingen akebakker eller store og høye trær å klatre i. La Nordli barnehage bli der hvor den er! Den er og har alltid vært en kjempefin barnehage med kjempefine uteområder.

Barnehagen har ingen mangler som tilsier at den bør flyttes!

Opprørte hilsner fra
Signe (12) og Vilde (13),
tidligere Nordli barnehagebarn.

Artikkeltags