Rekorduker for indre.no – bli med på laget du også!

Artikkelen er over 1 år gammel

Og til dere som er bekymret for at Indre skal slutte å produsere papiravis: Ta det helt med ro.

DEL

MeningerStadig flere Indre-lesere blir digitale. De to siste ukene har den ene trafikkrekorden avløst den andre.

Tirsdag 28. august logget 3.347 abonnneter seg inn på nettavisen indre.no. Nesten alle gikk inn og leste en eller flere saker som var forbeholdt abonnentene. Det er all grunn til å takke abonnentene som øker i antall. Den tilliten motiver oss til å gi kvalitet tilbake.

Nøkkelen til alt som produseres av redaksjonelt stoff i Indre Akershus Blad er å registrere seg på indre.no. Gå inn på indre.no, trykk meny, deretter logg inn og ny bruker. Legg inn navn og mobilnummer og lag deg et passord. Så er du i gang.

LES OGSÅ: Rundballer blir stjålet: – Viktig at bøndene følger med

I skrivende stund har 7.500 personer registrert seg, og tallet øker hver eneste dag. Trenger du hjelp til å komme i gang, er det bare å stikke innom Indres lokaler nederst i gågata på Bjørkelangen. Husk å ta med mobiltelefonen!

Med topp moderne digitale måleverktøyer og stort fokus på innhold og analyse, vet Indres redaksjonelle medarbeidere til enhver tid hvilke saker som engasjerer leserne. Det gjør oss ikke bare i stand til å målstyre ressursene.

LES OGSÅ: – Noen må snakke vår sak og stå opp for bygda!

Avisens redaksjonelle ledelse og medarbeiderne opparbeider seg også en trygghet for hvordan vi skal ta det journalistiske arbeidet videre. Vi jobber etter digital først-prinsippet. Abonnenter med tilgang får sakene med en gang. Papirleserne får alle sakene fordelt på ukas tre utgaver.

Til dere som er bekymret for at Indre skal slutte å produsere papiravis: Ta det helt med ro. Indre skal gi ut papiravis i mange år framover. Samtidig skulle jeg ønske at papirabonnentene benyttet seg av alt det de faktisk betaler for. Lokalavisen kan leses når du vil, hvor du vil. Vi gir leserne det de vil ha – på deres premisser.

Få nyhetene rett på din mobil!

Last ned appen indre.no, og få varsel på mobilen om de viktigste hendelsene og nyhetene.

For iPhone

For Android

Artikkeltags