Du som er abonnent får mye mer enn papiravis!

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LederNeste år er det 110 år siden Indre Akershus Blad kom ut for første gang. Mye har endret seg underveis på den lange og begivenhetsrike ferden, men aldri før har endringstakten vært raskere enn i dag.

Fra å hente det meste av inntektene fra annonser, er journalistikken i ferd med å bli avisens største inntektskilde. Indre Akershus Blad kommer fortsatt til å være en stor og viktig markedsplass på papir og nett, men like viktig er det å lage redaksjonelt innhold som du og andre lesere er villig til å betale for.

Utover høsten skal Indre Akershus Blad satse enda hardere digitalt. Avisens redaksjonelle medarbeidere skal fortsatt strekke seg langt for å lage gode papiraviser tre dager i uka, men målet er å gi abonnentene enda mer for pengene gjennom nyhetsdøgnet. Indre skal gi deg de ferske nyhetene på pc, mac, nettbrett og mobil. Som abonnent får du sakene som produseres fortløpende – lokale nyheter som du kan lese hvor du vil og når du vil.

Vi gjør det for å prioritere deg som abonnent.

For å få tilgang til alle redaksjonelle saker, må du som abonnent registrere deg på www.indre.no. Framgangsmåten er rask og enkel: Gå inn på indre.no/registrer, legg inn navn, mobilnummer, epostadresse og fødselsdato. Følg punktene videre, og vips er du logget inn og har tilgang til alt innhold på indre.no. Du kan samtidig lese morgendagens papiravis på indre.no kvelden før, du får muligheten til å søke opp artikler som tidligere har stått på trykk og riksavisa Rix. Husk også at du kan dele abonnementet med fire andre personer i husstanden din.

Digitaliserer du abonnementet ditt, får du fullt utbytte av det. De som ikke er abonnenter, får heller ikke tilgang til alt.

De siste årene har Indre Akershus Blad jobbet hardt og målrettet for å utvikle avisen på mobil og nett. Trafikktallene viser at utviklingen går i riktig retning. Mange følger med på oppdateringene på nettavisen www.indre.no fra morgen til kveld, og flere og flere leser den digitale utgaven av papiravisen kvelden før. Den er også populær blant abonnenter som er på jobbreiser og ferie.

De neste månedene blir enda flere av Indres redaksjonelle saker publisert først på mobil og nett. I et samfunn med høyt tempo, raske endringer og nyhetsformidlere på alle bauger og kanter, gjelder det å henge med i svingene. Nyhetene må ut med én gang, og mange av sakene blir forbeholdt deg som abonnent – merket med et plusstegn. Indre kan ikke gi bort alle redaksjonelle saker det har krevd ressurser å produsere til papir og nett. Det er ikke økonomisk bærekraftig – verken på kort eller lang sikt!

Leserne ønsker nyheter og opplevelser når det skjer. Det skal vi også gjøre noe med. Aktiviteter fra lokalt idretts-, kultur- og samfunnsliv vil i større grad enn før bli direktesendt på indre.no. Slik får du som ikke har anledning til å være til stede likevel med deg de lokale begivenhetene. Mangfoldet i måten vi produserer nyheter på vil bli større.

Som abonnent får du tilgang til alt – hvis du registrerer deg på www.indre.no

God sommer!

Artikkeltags