Vi er opptatt av at du skal få mest mulig ut av ditt abonnement

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.2018 ligger bak oss. For de fleste har det vært et år med gleder og skuffelser, oppturer og ned­turer, sorg og savn – det som er livet. Nå er det blanke ark og nye muligheter.

Vi går inn i et år med helt greie rammer. Arbeidsledigheten er lav, den norske økonomien er god og utlånsrenta kommer ikke til å stige veldig mye i overskuelig framtid. På toppen av det hele ser det ut til at svært mange arbeidstakere kan få en lønnsvekst på 3-4 prosent.

Norske lokalaviser er midt inne i den største omveltningen noensinne. Kort fortalt jobber vi med å bygge en ny økonomi – fra nyheter publisert på papir, med alt det innbærer av produksjon, trykking og distribusjon, til en på sikt heldigital forretningsmodell.

80 prosent av Indres omsetning kommer fortsatt fra papir, men vi ser at inntektene fra abonnement og annonser på nett øker jevnt og trutt.

Tidligere utgjorde annonseinntektene 2/3 av omsetningen, og abonnementsinntektene 1/3. I dag er det stikk motsatt. Det betyr at Indre Akershus Blad de neste årene er helt avhengig av vekst i antall digitale abonnenter og annonser for å kunne drive videre med sunn og god økonomi og like stor redaksjonell kraft.

Vi er derfor opptatt av at du skal få mest mulig ut av ditt abonnement. Som abonnent har du tilgang til alt innholdet vårt – på papir, indre.no og gjennom e-avisen. I dag har Indre 8.000 registrerte digitalbrukere, altså de som har opprettet en aID-bruker. Som aID-bruker kan du lese avisen når du vil, hvor du vil.

Du bestemmer selv om du vil ha papiravisen eller lese hele avisen som e-avis tilpasset mobil, nettbrett og pc. Mange velger å ha muligheten til å lese avisen både på papir og digitalt gjennom et kombiabonnement.

Med digital tilgang kan du lese avisen allerede klokka 21.00 kvelden før papirutgivelsen. De aller fleste sakene er tilgjengelig for abonnenter med digital tilgang like etter at de er ferdigstilt.

På vegne av oss i Indre Akershus Blad takker jeg for at du leser oss, og ønsker deg et riktig godt nytt år.

Artikkeltags