Gå til sidens hovedinnhold

Leder fortsatt i sammendraget: – Jeg tror vi har fart til å vinne

Med niende- og andreplass i lørdagens to race i andre runde av årets Formel 3-serie, beholder Dennis Hauger ledelsen i poengsammendraget.

Aurskogingen har imidlertid fått franske Victor Martins helt opp på siden av seg, etter at føreren fra MP Motor tok andre- og tredjeplass i de to racene på Le Castelletbanen i Barcelona.

Etter å ha kjørt inn til niendeplass fra dårlig startposisjon i første race, var 18-årige Dennis Hauger med i pallkampen fra første meter i race to, selv om det startet dramatisk da føreren foran ham fikk motorstopp etter noen sekunder kjøring.

– Jeg var fokusert på å få maksimalt ut av starten. Å få en bil som stopper rett foran seg er ikke enkelt, men jeg klarte å komme greit ut av situasjonen, sier Dennis Hauger til f3. no.

Han hadde startspor fire, men kjempet seg etter hvert opp på andreplass. Klubbkamerat i Prema Racing, franske Arthur Leclerce, var det lite å gjøre med denne gang. Han ble flagget over mål 4,2 sekunder foran Dennis, mens karen som han deler sammenlagtledelsen med, Victor Martins tok siste pallplass.

– Det var godt å være på pallen i dag, også med tanke på morgendagens race der jeg står i startspor to. Jeg tror vi har fart til å vinne, sier en offensiv aurskoging til f3.no.

Kommentarer til denne saken