Håper å fylle opp Kulturarena Aurskog-Høland den første høsten

KLARE FOR STORINNRYKK: Ragnar Heide og Gabi Valentien gleder seg til den første høsten i Kulturarena Aurskog-Høland. FOTO: ROGER ØDEGÅRD

KLARE FOR STORINNRYKK: Ragnar Heide og Gabi Valentien gleder seg til den første høsten i Kulturarena Aurskog-Høland. FOTO: ROGER ØDEGÅRD

Artikkelen er over 1 år gammel

BJØRKELANGEN: Impressario Ragnar Heide og husansvarlig Gabi Valentien er spente foran den nye kultursalens første høst, men er optimister med tanke på publikumsoppmøtet.

DEL

Arenaen i Bjøkelangen skole ble tatt i bruk i mars i år, og har for det meste vært fullsatt under de fleste arrangementene som har gått av stabelen der til nå.

– En kan selvfølgelig ikke forvente fullt hus på hver forestilling, men vi håper folk bruker tilbudet når det er der. Vi mener at vi har noe for enhver smak i høst, forteller Heide.

LES OGSÅ: – Det er ingen grunn til at de små tettstedene skal dø ut

En titt på programmet gir ham rett.

Leif Andreas Wentzel og Trond Nagell Dahl, også kalt musikk-Norges svar på Pernille og Mister Nelson, sparker i gang konserthøsten og Bjørkelangen Musikkfestival i kulturarenaen onsdag 22. august.

Lørdag 25. august kommer Sørum Storband og en gammel kjenning, nemlig Rolf Erik Syversen til å sørge for svingende jazztoner i forbindelse med nevnte festival.

Klare: Jostein Kopperud (t.v.) og Wiktor Starzak og Sørum storband erblant aktørene som spiller i kultursalen i høst.

Klare: Jostein Kopperud (t.v.) og Wiktor Starzak og Sørum storband erblant aktørene som spiller i kultursalen i høst.

Programmet utover høsten inkluderer også kinoforestillinger utvalgte søndager, Olle Bolle for barna (6. september), en fagdag i Høland og Setskog sparebank der Gustav Nilsen og Paul Håvard Østby underholder, offisiell åpning av kultursalen ei hel helg i september, kurs i norsk folkedans, Hans Børli-konsert med Erik Lukashaugen, Bjørkelangen Teaterlag med forestillinger 10. og 11. november, en hyllestforestilling til Anders Heyerdahl, Snekker Andersen, Prøysen og jula og bokbad med Thor Gotaas og Oddvar Brå.

Alkoholservering i Kulturarena Aurskog-Høland har tidligere vært en het potet iblant Aurskog-Hølands politikere.

– Det er ennå ikke bestemt hvordan alkoholservering skal foregå. Det blir uansett opp til de ulike aktørene som har leid salen hvordan dette ordnes, påpeker Valentien.

LES OGSÅ: 25 nye lærere er ansatt i Indres distrikt før skolestart – sjekk din skole her

Lag og foreninger i Aurskog-Høland som får kommunal støtte får for øvrig ekstra rimelig leie i salen.

– Vi håper på godt besøk og gleder oss til høsten, avslutter Ragnar Heide.

Artikkeltags