Krydrer kvelden

Masala

Masala

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

SØRUMSAND: Sørum kulturskole står for åpningen av mart'nsdagene på Sørumsand med forestillingen Masala.

DEL

Rundt 250 kulturskoleelever, lærere og korpsmusikanter skal i ilden fra alle kulturskolens tilbud. Fokuset i denne forestillingen er kulturskolens flerkulturelle elever. I tillegg presenterer noen av skolens fler- kulturelle lærere musikk fra sine hjemland.

Krydderblanding

Masala betyr krydderblanding, og krydderblandinger kan være så mangt. Denne forestillingen spenner fra det søtlige til det milde til det skarpe, inspirert av kulturuttrykk fra hele verden.

Kulturskolen har jobbet med forestillingen hele dette halvåret, og samspill og samarbeid på tvers av fagene har vært i søkelyset. Forfattere, pianister, sangere, kunstnere, korpsmusikanter, gitarister, strykere, dansere, sangere og kor står sammen på scenen, og lover en variert forestilling med både indisk «Bollywood», japansk, burmesisk, afrikansk- og sør-amerikanske innslag.

En god blanding av herlig krydder fra hele verden fremført av både liten og stor, nybegynnere og erfarne.

Pianosuksess

Første gangen Kulturnatt ble arrangert i Kuskerudparken, var i fjor under åpning av Sørumsanddagene. Da ble parken pyntet, det ble bygget en scene og satt ut et «parkert piano». Pianoet kommer på plass i år også, og kulturskolerektor Ann-Kristin Rifseim håper på like stor pianosuksess som i fjor.

– Pianoet var like helt og fint da august kom, og de aller fleste tok hensyn til «spilletidene», forteller Rifseim.

Pynter parken

Parken blir pyntet i år igjen, og denne gangen er det kunst-elevene i kulturskolen som står for mye av pynten.

Rifseim håper på godt vær og masse folk i parken denne kvelden. Dersom været skulle bli helt forferdelig utsettes forestillingen til kulturmarkeds- dagene på Blaker Skanse i september, melder Rifseim.

Artikkeltags